fbpx

1 RDEČA – 4 TEDEN

Vse bo lepo dokler boste molčali, za druge ne za vas. Pomembno se je zavedati, da v tem trenutku morate prebuditi sebe in se izpostaviti v smeri poslovnih poti. Imate priložnosti v kolikor se izpostavite najti izredno poslovno stabilnost preko nadrejenih oseb. Teden ki zaznamuje vaše prve korake v smeri poslovnih sprememb.

2 RUMENA – 1 TEDEN

Iskali boste možnosti nadaljevanja partnerskega odnosa in z veliko spremembo v svojih mislih, to tudi dosegli. Odpira se vam priložnost, ki ste jo želeli. Imeli boste veliko moči dokazati svoja čustva in dobite potrditev od osebe nasproti vas. Postopoma se razmerje vrača v stalnost za prihodnost.

3 MODRA – 2 TEDEN

Prestopate prelomnico, ki je prisotna že kar nekaj časa v smeri čustev. Imeli boste veliko več priložnosti, da razmerje nadaljujete brez vpliva tretjih oseb. Pomembno bo, da se svoje moči tudi zavedate. Spoznanja, da je bila prelomnica tudi vsebina vaših napak naj bo izkušnja, da se v prihodnje nekim neiskrenim potem izogibate.

4 ZELENA – 3 TEDEN

Finančni priliv, ki vas razbremeni. Bodite v sebi odločeni, da je tem težavam konec, zato previdno s soočanjem preteklosti. Ne podcenjujte nekoga, namreč še vedno vas lahko besedno prepriča v neki svoj prav. Bodite samo svoji in izpolnite vse v smeri financ, zgolj in le za svojo čistino na poti poslovne prihodnosti.

 

Facebook