fbpx

A

Priznajte si kaj čutite in mesec Maj in energije vas bodo nagradile v smeri čustev. Mnogi med vami stojite na mestu polni strahov in dvomov. Začutite povezave, ki jih imate z nekom, ne stopajte korakov nazaj, pač pa je čas ko si boste želje izpolnili. Veliko je potrebno poguma za premike, vendar glede na dolgotrajno otopelost, boste sedaj to zmogli. Občutki v vas so jasni v smeri želja. Naredite tokrat drugače ker boste nagrajeni. Pripadnost nekomu se potrjuje – odločiteve posledično sledijo.

B

Ponovno boste sebi na poti do sprememb v poslovnih smereh. Na eni strani želite varnost, na drugi novih izzivov. Na vas bo odločitev, saj so priložnosti v mesecu Maju jasne. Spremembe so izrazito izpostavljene, tako da boste mnogi na preizkušnji lastnih občutkov in odločitev. Bodite pripravljeni spremeniti poslovne poti, preverite vse dva krat zaradi sebe. Edino kar je potrebno je to, da naj bodo vse spremembe povezane s ponudbami ki so na dolgi rok, ne za “določen čas”.

C

Iskali boste ljubezen, kompenzirali pa boste z avanturami. Ljubezen pač ne gre iskati in vsaka avantura je tudi ne prinaša. Spremeniti bo potrebno misli, da gledate nekoga kot bi ga vi želeli videti, resnica pa je popolnoma drugačna. Potrebno bo videti, čutit in na osnovi tega graditi prihodnost. Vse tisto kar ni povezano s čustvi se je že zaprlo, če ste vi sprejeli do sedaj je na vas, sprejeti bo zagotovo potrebno. Usmerite se na nove poti, nove osebe in ne prilagajate si tisto kar bi želeli ampak tisto kar dejansko slišite /živite.

Facebook