fbpx

1

Naredite spremembe v svojem čustvenem življenju, čakajo na vas. Veste kaj si srce želi, zato je potrebno svojo željo sprejeti. Aktivirajte svojo energijo, sprejmite odločitev in se postavite na svojo pot. Preteklost, tudi če je skrivnost daje možnosti velikih preobratov, čutite jih, želite, pa vendar je potreben samo korak. Objem čustev v mesecu Decembru, prihaja k vam, ne kot prva priložnost, pač pa kot zadnja možna. Gradite tiste temelje za katerih ste tako žalostni zadnje mesece . Uspelo vam bo “nemogoče.

2

Najdete pot, premiki v smeri finančnega priliva bodo tukaj pred vami v sredini meseca. Ko boste mislili, da je znova ostalo samo pri obljubah se zgodi. Vztrajajte, naredite premike, zaupajte. To kar čutite v sebi je tesnoba v smeri opozorila, da bo še vse kot moraa biti. Velike razbremenitve v smeri financ se končno zgodijo. To bo za vas najlepši preobrat leta, ki ste ga s težavo prestopali. Sedaj vam daje darove blaginje in miru. Čas je da se boste lahko usmerili  stabilnost svojega doma.

3

Prebujala se bo čustvena preteklost, katero ste postavili na stran, ker niste več zmogli živeti od praznih obljub. Po nekem sporočilu v začetku meseca Decembra se odpira upanje in posledično prihajajo na površje vse želje, ki jih želite že vsaj 3 leta. Na vas je da znova zaupate, čeprav so slabe izkušnje še vedno prisotne v podzavesti. Opravili boste z njimi. Dovolili si boste novo – stare priložnosti. Čustva bodo kot na davnem začetku, tukaj za vas – za vaju. Zaslužite.

4

Naj vaše poslovne poti znova zacvetijo. Razcvet po nekem sporočilu, ki daje potrditev, napredovanje ali spremembe. Imeli boste priložnost dokazati svoj prav in sebe. Okolje se spreminja, saj odhajajo glavne prepreke, ki so bile prisotne . Morali boste aktivirati svojo energijo uspeha, ki se veže na prihodnost. Zapirali boste vse kar vas finančno bremeni, sicer postopoma, vendar pot premika se začne v mesecu Decembru. Lažje vam bo. Počutili se boste cenjene in slišane.

 

 

Facebook