fbpx

1 RDEČA – ČETRTI TEDEN

Teden katerega ste izbrali je povezan s čustvi. Mnogi med vami dobite tako željene odgovore. Nekdo se odloči tik pred razhodom. Znova boste gradili razmerje, saj imate osnovo zato. Temelji so močnejši kot ste mislili. Potrditve, da čas ni škodoval vašemu razmerju bodo prinašale najlepše energije ponovnega povezovanja. Sreča je tukaj.

2 RUMENA – DRUGI TEDEN

Finančne potrditve vseh oblik. Za mnoge zadnji čas, ko ste že nehali upati. Potrditve, podpis, finančni priliv, ki razbremenjuje počutje zadnjih treh mesecev. Imeli boste razloge za veselje, saj se bo dogajalo vse v popolnost kot ste si želeli. Samo ne odstopajte, ne zapirajte poti in odmislite zamere. Vse bo kot si želite.

3 MODRA – PRVI TEDEN

Ustvarjate pot, ki bo poslovno prinesla velik rezultat za prihodnje. Zaupajte sebi, imeli boste možnost velikih preobratov. Neka pomoč bo dobrodošla v smeri denarja, saj je pri mnogih med vami potreben neki zamik. Naredili boste prostor energijam in uspelo vam bo nekaj kar ste želeli že v mesecu Juniju 2023.

4 ZELENA – TRETJI TEDEN

Zaupajte svojim občutkom in dali boste znova priložnost, čustveni preteklosti. To si želite, ne glede na pretekle odločitve. Vztrajnost prinaša rezultate. Povezave s čustveno preteklostjo so še vedno močne. Ne zmorete naprej, tudi če ste poskušali. Dovolite si staro – nove priložnosti.

Facebook