fbpx

1

Spoznanja bodo v čustveni smeri ogromna. To pa ne pomeni, da nekaj puščate za seboj, pač pa boste v čustvenih smereh naredili popoln preobrat. V sebi! Poznate svojo pot želja, priznali si boste, da želite nadaljevati. Temelji so jasni v čustveni smeri in na njih boste gradili za prihodnost. Prva polovica meseca bo še v povojih, premiki bodo samo v smeri sporočil, druga polovica meseca pa so znova odprta srečanja, pogovori in končno tudi nadaljevanje.

2

Preveč ma hitro se v poslovni smeri odsvetuje v smeri sprememb. Mnogi bodite pazljivi, da ne boste stopali na slabše kot ste v tem trenutku. Izveti so posamezniki, ki so brez odprtih poslovnih poti. Preverite vse ponudbe podrobno. Ne dajajte odpovedi, dokler nimate odprto novo pot, vključno s podpisom pogodbe. Ne širite informacij prehitro, saj se lahko zgodi, da se vam skoraj dogovorjene poti tudi izmaknejo. Najbolj točno bi bilo še počakati v smeri poslovnih poti, saj se komaj odpirajo prave priložnosti.

3

Ustrezalo vam bo neko druženje. Imeli boste veliko energije, da boste vzporedno ustvarjali neko poslovno pot, ki si jo želite. Prave smeri so odprte. Čustveno ne prehitavajte, trenutno se samo družite, saj ni v tem trenutku čas za odgovore. Mnoge skrivnosti so v nadaljevanju, vendar ostajajo skrivnosti, to bo potrebno sprejeti. Odločitve niso odvisne samo od oseb nasproti vas, pač pa so odločitve odvisne tudi od vas samih. Ne kompenzirajte in ne nadaljujte razmerij kjer niste s srcem.

Facebook