fbpx

OVEN

Bremena boste postopoma zmanjšali. Sploh na poslovnem področju se obetajo spremembe, ki vam bodo sproščale poti za naprej. Mnogi na novem začetku, vendar z energijo, ki prestopa vsak strah. Imeli boste veliko razlogov za veselje, saj vas bo okolica sprejemala do te mere, da boste lahko dvigovali tudi svojo samozavest. Veliko rezerve je v vas, sedaj je čas da jo aktivirate. Čustva preko sporočil pokažejo, da še bo vse kot mora biti. Zavedate pa se da ste na pol poti. Sprejmite to in se osredotočajte na vsak pomemben naslednji korak.

BIK

Pomembnost teden, ki je pred vami bo korak, kateri daje odprto pot v smeri denarja. Nekaj je potrebno dogovoriti. Zmogli boste, kljub dvomom, saj ste mnogi že poskušali mesece nazaj. Sedaj je pravi čas. Pričakujete lahko potrditve, ki vam v smeri denarja pokažejo veliko razbremenitev, mnogim med vami povezano s temelji doma ali stabilnosti v smeri nepremičnin. Čustva v tem trenutku nimajo rešitev, ki bi bile nujne za nastalo situacijo. Proces traja, uspeh samo, če si boste dovolili čas in se prepustili.

DVOJČKA

Pozdravili se boste s preteklostjo. Predvsem v poslovnih smereh se kaže ponovitev ali nadaljevanje neke poslovne poti. Mnogi že na novi poti, vendar želja po preteklosti je z namenom odprta. Mnogim srečanja s preteklostjo. Čustva bodo presenečala, občutki toliko bolj, saj bodo pogovori in bližina ki prihaja imela vse odgovore. Prave smeri se očitno nikoli ne zaprejo. Želeli se boste počutiti, kot ste se počutili v preteklosti. Znani občutki v nadaljevanju na eni strani, na drugi vprašanje kaj narediti za čustveno sedanjost, ki vas bremeni.

RAK

Bodite mirni, osredotočeni na poslovne premike, ki potrebujejo popolno zbranost. Sedaj ni čas, da se ukvarjate v smeri kaj drugi mislijo, vi veste kam pelje pot in koliko vrednost imate v smeri poslovnih poti. Strahove prepustite okolici, ki daje posledično jasno vedeti, koliko je spoštovanje do vas, predvsem koliko strahov zaradi vaših odločitev je prisotnih. Imeli boste pred sabo poslovno pot, ki vam daje neslutene rezultate. Želite maksimum, dobili ga boste. Druženje v smeri čustev nadaljujte. Lepe energije se poglabljajo.

LEV

V iskanju čustvenih rešitev, boste spoznali in si priznali, da poznate vse odgovore. Odločitev, ki je potrebna bo na vas. Vse kar se odločate naj bo odločitev zaradi vas samih. Ne dovolite si tretjega vpliva, to ste v preteklosti že občutili na svoji koži. Pomembno je, da so vaši koraki in odločitev jasne, brez koraka nazaj. Denar odpira mnoga vrata, vendar je v tednu ki prihaja za zdaj še v smeri prvih pogovorov, tudi ta korak bo potreben, saj se morajo neke smeri odpreti na daljši rok. Začnite pri vam poslovno znani osebi, zaupajte kaj si želite.

DEVICA

Primerno bi bilo nekomu povedati, da vaši občutki, niso enaki kot so pričakovanja v smeri čustev osebe nasproti vas. To bo pomembno, da postavite smeri na svoje mesto. Neke poti ali osebe, ste spustili preblizu, sedaj so pričakovanja prevelika, vas pa bremenijo. Znane negativne občutke je potrebno omejiti takoj ko se pojavijo. Ležernost ne daje rezultata, bremeni samo vas. Poslovno nova pot, odprta smer in spremembe, katere je potrebno dogovoriti. Imejte v mislih da spremenite poslovno pot že v mesecu Septembru.

TEHTNICA

Hvaležni boste, da ste neke ljudi kljub konfliktu zadržali v svojem življenju, namreč ravno te poti kažejo sodelovanja za prihodnost. Končno ste odrasli in si dovolite popravnih izpitov, v preteklosti tega niste zmogli. Čustva so na vas. Odločitve, ki jih boste sprejeli so izključno odraz občutkov. Nekdo vam ni dorasel, tako ne poslovno, kot ne čustveno. Potrebujete razmerje, ki ne bo samo stvar zunanjega videza, pač pa vsebina, ki jo potrebujete v prihodnje. Za vse ste sami, imate samo breme, ki vam ni potrebno.

ŠKORPIJON

Pod drobnogled postavite svoje občutke. Pomembno bo končno sprejeti kako zelo se motite v nekih smereh. Potreben bo korak nazaj, da se izpolni tisto kar si želite. Imeli boste priložnost odpreti preteklost. Stare rane bolijo, potrebujejo zdravilo, ki prihaja iz spremembe vaših misli in občutkov. Lahko boste razdelili svoje prioritete. Kaj je za vas na vrhu je vaša osebna odločitev, koliko zato odločitev odpirate sebe, pa veste sami. Strahovi so nemoč, pa vendar nimajo vsebine, ki bi vas ustavila, da najdete rešitev v izredne preobrate in spravo. Za vas gre.

STRELEC

Pozabili ste na nekoga, ki vam je v preteklosti veliko pomenil, vendar je očitno bila neka izdaja prevelika. Sedaj boste imeli opravka z osebami, ki vam na nek način naredile problem v smeri čustev in osebnega življenja nasploh. Zakaj se vam smeri vračajo na pot? Zato poznate odgovor že v tem trenutku. Ne boste si želeli priznati svojih občutkov, saj do sedaj niste znali oprostiti. Mogoče je sedaj pravi občutek in razmislite znova. Veliko informacij bo v smeri opravičila. Naredite vse, da sebe razbremenite, samo to šteje.

KOZOROG

Vse ima svoj namen, vsako srečanje ima svoje sporočilo, zato ne stopajte koraka nazaj. Preko srečanj, nad katerimi ne boste navdušeni se skrivajo informacije, ki bodo dobrodošle v smeri odločitev na poslovni poti. Imeli boste priložnost dodatno spoznati nekoga, kar daje trdnost novih poslovnih poti, ki je na nek način že povezano z obstoječo potjo. Čustveno ne morete narediti v tem trenutku nič. Veste da nekaj ni prav, ti občutki so jasni, potrebne bi bile odločitve, vendar za zdaj jih ne boste sprejemali. Prepustili se boste.

VODNAR

Preveč dobro poznate nekoga, da bi se znova odločali za prehojeno čustveno pot. Kot že toliko krat do sedaj, vam energije dajejo priložnost razbremenitve, na vas pa je če jo boste tokrat sprejeli. Spremembe so vam namenjene. Ne iščite več izgovoro tam  kjer jih ni in ne vztrajajte na poti nezadovoljstva. Sedaj lahko elegantno najdete rešitev in odprete svojo novo pot. Poslovno dogovori, ki bodo potrjeni v izredno kratkem času. Preobrati bodo jasni, to so za mnoge že na pol dogovorjene poslovne poti, ki se uresničijo.

RIBI

Potrebovali boste malo več poguma, da na svojo poslovno pot postavite še en novi izziv. Mnogim med vami se odpirajo dvojne poslovne poti in posledično dvojni zaslužek. Problem je samo v času, ki vam ga ostaja izredno malo. Mogoče je to na kratki čas dobro, vendar dolgoročno pa bo vas začelo obremenjevati, zato že v tem trenutku zmerno pri obljubah. V smeri čustev prihajajo na pot laži, ki lahko dodobra načnejo vaše zaupanje do nekoga. Izkušenj je dovolj, veste komu zaupati in komu ne. Izziv za vašo samozavest bo velik.

 

Facebook