fbpx

1

Dovolite v tem vikendu da nekdo, ki vam je ljub sam reši svoje »težave«, že zato ker so res samo njegove, ne glede na vajine skupne poti za naprej. Občutili boste namreč, da vas nekdo »odriva« iz svojega življenja, vendar to ne drži. Sprijaznite se s tem da je vsak posameznik lastnik svojih odločitev, čeprav ne gredo ravno skupaj z vašim razmišljanjem. Ljubosumje je v tem trenutku najmanj kar si lahko privoščite, že zato ker ni zanj nobene potrebe. Stopite korak nazaj, delajte na sebi in na svoji energiji – pozitivnem razmišljanju. Lotite se svojega dela, ki ga že nekaj časa nameravate opraviti. Oseba, ki jo želite prihaja do vas in takrat se boste zavedali da ste storili s korakom nazaj največjo stvar za prihodnost v zadnjem času. Družite se z najbližjimi podarite jim v tem vikendu sebe.

2

Nekatere stvari pač ne morete razumeti in se posledično tudi ne morete z njimi strinjati. Želeli boste pogovor in dogovor. Vse v redu in prav, dokler ne boste začeli nastopat z ultimati, takrat lahko pričakujete, da se vam bo nasprotna stran začela zapirati vase. Predlagam da ne vztrajate z ultimati  ampak peljite pogovor postopoma. Dovolj imate namreč vseh energij in pozitivnega razmišljanja, ker sem vam zdi da ste vse kar ste delali v tej smeri, delali v prazno, da ni rezultatov. To ne drži, ne stopajte nazaj ponovno na stare poti, ne glede kako velike napetosti bodo v vas. Zagotovo ste na pravi poti, ampak pot vodi naprej, ne ponovno nazaj k starim vzorcem. Dnevi po vikendu bodo odprti za vas, vaše priložnosti in predvsem vaše želje. Posamezniki lahko dobijo pozitivno novico v poslovni smeri, drugi pa bodo imeli čustveno priložnost in posledično velik premik – samo potrpljenje je potrebno.

3

Marsikaj vam še očitno ni jasno ali pa se preprosto ne ujema s tistim, kar ste pričakovali, in vsako odvečno vprašanje vas bo še bolj zmedlo. Utegne se zapletati ravno zaradi čakanja na odgovore. Vsemu boste pripisovali prevelik pomen do nedelje, potem pa vam bo nekoliko lažje. Vikend izrabite zase, predvsem v smeri vaših osebnih končnih zmag. Predlagam da se pripravite, za zadnje korake v smeri vaših želja, res je da so ti najtežji, pa vendar jih boste z veliko zalogo pozitivne energije končno premaknili. Dovolite nekomu, da se vam opraviči, dajte priložnost in ne delajte nobenih načrtov v smeri  – kaj bo potem. Sproščeno se spuščajte v pogovore in ne izražajte na glas svojega mnenja, namreč zato še bo čas, sedaj pač niste na vrsti vi. Dvig imunskega sistema bo očiten in posledično vam bodo dane nove energije, nujno potrebne v tem trenutku.

Facebook