fbpx

1

V objemu novih energij boste spoznali kaj več ni vredno. Soočali se boste z razbremenitvami, ki za vas pomenijo velike premike v smeri čustev. Veliko je za vami izkušenj in sedaj spoznanja, da zaslužite veliko več. Skrivnosti se zapirajo, vse tiste, ki nimajo intenzivnosti. Osvojili boste svoje občutke, pripravljeni na najlepše preobrate. Občutki tesnobe zvodenijo. Prihaja nekdo, ki bo na vas deloval kot zdravilo v smeri celjenja vašega srca.

2

Sposobnosti, ki jih nosite v sebi usmerite v svoje poslovne želje. Trenutno poslovno okolje, vas obremenjuje, vendar to ne pomeni samo menjave poslovnih poti, lahko je to opcija, vendar rešitev najdete v obstoječi smeri. Zgodile se bodo čistke, mogoče je da odhaja oseba, ki je obremenitev za vas, pa tudi za poslovne poti v celoti. Spremembe boste sprejemali dan zadnem, pomembno bo, da se boste počutili razbremenjene.

3

Ko boste sešteli vse dobre stvari v vašem čustvenem odnosu, vas občutek pelje v nadaljevanje in intenzivnost. Imate temelje, pa vendar je potrebno narediti spremembe, ki so povezane z iskreno komunikacijo. Prepreke so zato, da jih prestopate. Ne kompenzirajte, zvestoba svojim občutkom daje veliko več kot mislite. Najdite rešitev, pred vami je predvsem v vas.

Facebook