fbpx

OVEN

Vezani boste uživali v dvoje v miru in tišini, samo to vas bo zanimalo, ne boste želeli družbe okoli sebe. Samski bodo razmišljali enako, zato je velika možnost, da tudi trenutno še ostanejo sami. Poslovno bo potrebno veliko prilagajanja, drugače enostavno pač ne bo šlo. Dela bo veliko, predvsem novih korakov povezanih z novimi projekti, osredotočite se na naloge, saj vam prinašajo blagostanje v mesecu avgustu.

BIK

Čustveno boste na vrhuncu, vendar si boste tokrat želeli stabilnosti na dolgi rok, vezani bodo čutili, da so rešili nastale probleme v svoji vezi, samski pa bodo na pozitivni prelomnici, da iz avanture zraste nekaj več. Poti so odprte. Poslovno boste imeli občutek, da želijo manipulirati z vami, to vas bo spravljalo v slabo voljo. Odločili se boste, da to tudi na glas poveste, pozitiven preobrat stoji.

DVOJČKA

Prvi del tedna bo kot v pravljici na čustvenem področju, že druga polovica tedna pa ponovno prinese vse probleme na plan. Zaradi tega boste nervozni in slabe volje. Predlagam da se raje soočite z vsem tistim kar vas teži. Ne zatiskajte si oči. Poslovno boste delali na preteklem delu, ki je še ostalo za vami, za nove stvari ne bo časa. Najprej je potrebno zaključiti staro, da si lahko odprete novo pot – novi korak.

RAK

Samski, ki še vedno iščejo sorodno dušo,  naj bodo pozorni predvsem v poslovnih smereh. Lahko se pojavi oseba, ki je na nek način vezana na vaše poslovno življenje. V kolikor gradite partnerski odnos boste iz dneva v dan uspešnejši, predlagam da vztrajate in da niste črnogledi. Poslovno ste opravili veliko, vaši koraki bodo stabilni tudi v prihodnosti. Čas je da se osredotočite na čustva. Kaj si sploh želite in kaj zagotovo več ne.

LEV

Tisti, ki ste v vezah boste ljubili in bili ljubljeni.  Res pa je da levi doživljajo različne fazi v svojem čustvenem življenju.  Samskim bo potrebna vztrajnost, da ponovno dobijo zaupanje v svojega partnerja. Vredno se je potruditi, saj prihodnost čaka na vaju.  Poslovno nič posebnega, kar ste lahko ste naredili sedaj samo čakate, da nasprotna stran pošlje sporočilo – kontakt. Zgodi se v tednu, ki je pred vami.

DEVICA

Odprti boste za vse relacije, ponovno boste razmišljali v smeri bolje nekaj kot nič. Netipično za tako stabilen znak kot ste vi. Strahov je veliko v vas, še več praznih obljub s katerimi si delate samo preglavice. Razmislite v smeri kaj si želite in zavedajte se, da vsega ne morete imeti. Poslovno delate veliko preveč za druge, predlagam da sebe postavite na prvo mesto, tako v čustvih kot v smeri poslovno finančnih poti.

TEHTNICA

Dobro počutje bo v tednu, ki prihaja, predlagam vam da se lotite vsega, kar ste do sedaj tiščali na stran. Čustvene zadeve naj ne bodo prioriteta, saj potrebujejo čas, da dozorijo. Ne hitite, raje se osredotočite na to kar si želite urediti na poslovnem področju, oziroma na področju svoje finančne stabilnosti. Čutili boste novi veter, katerega ste tako želeli.

ŠKORPIJON

Negotovi ste z razlogom. Realno si postavite vprašanje kaj si sploh želite. Ponavljate stare vzorce. Rinete po poti, ki ni vaša, to vam seveda jemlje veliko preveč energije. Netipično za vas je, da vztrajate v poziciji, kjer ne dobivate ničesar nazaj. Predlagam, da postavite stvari na svoje mesto, ne bodite več samo senca sebe. Poslovno vam lahko konflikt prinese denarno Izgubo. Pazljivost!

STRELEC

Prevelika ljubezenska pričakovanja odsvetujem. Bodite končno realni, poglejte svoje čustveno življenje iz pravega vzornega kota. Dogaja se vam kot da nočete videti prave slike, ki ne traja kratek čas. Priznanje vas bo razbremenilo. Poslovno boste na razpotju, kaj se vam splača v bodoče, kateri korak, ga sploh narediti? Predlagam da odločitev prestavite v zadnji teden meseca julija, takrat je čas ko zadeva dozori.

KOZOROG

Prenehajte razmišljati o vašem čustvenem življenju, ki je vezano na preteklost, v kolikor boste vztrajali, se vam zna zgodit, da bo sedanjost zvodenela. Nimate občutka, da nekomu delate krivico.  Vezani boste kljub vsemu našli skupen jezik, vsaj navidezno. Poslovno ste v pričakovanju odgovora, dobite ga v drugi polovici tedna, to vas bo razbremenilo. Poslovna pot bo končno potrjena.

VODNAR

Zanimivi boste za okolico, vas pa bo jezilo, zakaj niste zanimivi za točno določeno osebo. Najdite ves svoj šarm v sebi in v akcijo, ne stojte samo na mestu in ne čakajte. Vse se odpira v pravi smeri, samo problem je, da pravi osebi dajete napačne signale. Predlagam pogovor. Poslovno bo še potrebno počakati na svojih 5 minut, prihaja pa zagotovo, že v 6 tednih, pomeni v mesecu avgustu.

RIBI

V kolikor želite nekoga osvojiti, predlagam da to počnete na diskreten način. Zavedati se morate, da svoje preteklosti še nimate popolnoma razčiščene. Lahko se pojavijo konflikti, ki si jih v tem trenutku najmanj želite. Predlagam korak po korak. V poslovnih zadevah boste rutinsko opravljali svoje stvari, lahko pa vas nekdo preseneti z neko ponudbo, vredno bo razmisliti o njej.

Facebook