fbpx

3 MODRA KOCKA – DRUGI TEDEN

Finančni prilivi in vse kar je povezano s poslovnimi željami in predvsem premiki. Podpisi, prilivi bodo vezani na sredino tedna. Nenadne odobritve, katerih mogoče niste pričakovali ali pa ste že opustili upanje. Predlagam vam da vse želje v tej smeri aktivirate. Naredite popolnoma vse kar zagotavlja razbremenitev vaše eksistence. Ni zaprtih poti, samo vaša volja je potrebna.

4 ZELENA KOCKA – TRETJI TEDEN

Čustva bodo dobila na pomembnosti. Mnogi med vami začenjate novo pot, kajti odločitve ki ste jih prelagali niso prinesle uspeha. Žal se boste zavedali, da so neke relacije mrtve, ostala je navada in otopelost. Razmislite o svoji prihodnosti, razbremenitvah tudi selitvi ali deljenju nekega skupnega premoženja. Niso potrebni konflikti samo čas in pogovor. Rešitve sledijo.

2 RUMENA KOCKA – ČETRTI TEDEN

Zdravje vam bo nakazovalo pravo smer, namreč okolica vas bo na trenutke dušila. Potrebno je spremeniti smer, sprejeti odločitev in si dovoliti, da so vaša pravila v življenju prava pot za vas. Ne delajte korakov takoj, ne delajte na silo, postavite si načrte za naslednjih 6 mesecev. Lotite se vsega tako osebnih relacij in razumevanja kot denarja. Veliko ste prinesli v neko skupnost in zagotovo je ta del tudi vaš da gre z vami.

1 RDEČA KOCKA – PRVI TEDEN

Ni je stvari, ki je ne boste v tem tednu pripravili, da se realizira v jesenskem času. Sedaj ne bo šlo. Pojdite na pot, sprostite se seveda če je to finančno mogoče, namreč glavni problem in rešitve so ravno v tej smeri. Razmislite kako speljati vaš del zgodbe, ki je na žalost kot breme še vedno tukaj iz preteklosti. Idej bo veliko, pravih ljudi da pomagajo tudi, predvsem pa se zanesite nase, to je pomembno.

 

Facebook