fbpx

OVEN

Prihajajo pomembni trenutki v smeri vašega čustvenega življenja. Misli še bodo zmedene, veliko vas bo presenečenih, namreč od vas bo nekdo iskal odločitev, ki si jo v bistvu že sami želite, ampak kot da se še v tem trenutku premalo pogumni. Vrata so odprta – želje tudi ne vidim razloga da prestavljate odločitev na kasnejši čas. Karakter kot ste se vam to vedno dogaja to je jasno, ker ste v času velikih sprememb bo potrebno to spremeniti. Iz malega raste veliko, to je misel za vaše trenutno poslovno stanje, pomeni pot na kateri ste je prava, samo prepustite.

BIK

Priložnost dobite, vendar ne stopajte koraka nazaj, kar je v vaši naravi. Potreben bo pogum, saj je jasno da bo v tednu, ki je pred vami odločilen tako poslovno kot čustveno. Misli – čustva so popolnoma drugje kot bi morale biti. Nehajte sanjati, ampak naredite nekaj. Pričakovanja druge strani so velika in lahko zaupate. Pomeni sprejmite izziv – odločitev. Poslovno vam stoji podpis, zaključek – začetek ali odločitev ki ste jo imeli v mislih že meseca septembra 2022. Sedaj je čas da se odločite, ne prestavljajte tega v leto 2023, takrat morate že zdavnaj biti v sedlu.

DVOJČKA

Pričakujte najboljše zase. Vendar bodite pripravljeni tudi narediti tisto kar mislite. Ne spuščajte kriterijev, namreč v tem trenutku čustveno živite pod njimi. Kako vas lahko nekaj privlači, česar nimate v srcu? Priznajte sebi, da ste si ponovno naredili miselni vzorec o nekom, ki pa je žal daleč od realnega. Najmanj kar se vam lahko v tem trenutku zgodi je, da ostanete v razmerju, ki nima ničesar z vami in vašo prihodnostjo. Preverite neke informacije, ki ste jih slišali in odločitev bo lažja, namreč resnica katere niste želeli slišati je še kako resnična.

RAK

Zakaj na silo? Zakaj so potrebni neki rezi za katere veste, da niso povezani z vašim srcem? Narediti red v svojem življenju ne pomeni sebi storiti bolečino, potisniti občutke na stran in igrati zmago. Predlagam vam da sprejemate odločitve v tednu ki prihaja po občutkih. Dogajalo se bo namreč da vas nasprotna stran enostavno ne razume, pričakujte neugodno vprašanje zaradi katerega boste začutili zadrego. Igrajte igro pa vendar ne zaigrajte adutov, samo zato, ker še vedno ne znate ne zmorete oprostiti preteklih dogodkov. Potrebno bo pozabiti, če želite naprej – pa ne z odmiki na silo seveda.

LEV

Vaše misli so tako daleč, pa vendar tako blizu. Želite nekoga ki je fizično oddaljen, pa vendar ste v pričakovanju glasu – sporočila. Intenzivne misli prinesejo tudi to. Sreča v vas bo zacvetela v četrtek tedna ki je pred nami. Jasno je da dobite novo – staro priložnost. Misli bodo zmedene, pa vendar srečne. Si upate ponovno stopiti na staro pot? Predlagam da si dovolite, ponudite sebi priložnost, naredite si življenje preprosto lepše. Ne kalkulirajte kaj bo, to ne morete vedeti, živite trenutke v sedanjosti, občutki napovedujejo tudi lepo prihodnost. Verjemite končno sebi.

DEVICA

V prihodnosti ne dvomite v svoje poslovno področje in odločitve v tej smeri. Zagotovo prihajajo spremembe, ki jih sedaj v tem trenutku ne pričakujete pa vendar bodo te spremembe na koncu še kako pozitivne (januar 2023). Čustveno stojite kot da se je vse obrnilo proti vam in dejansko se je. Odhajajo vam osebe iz življenja, katere so iskreno pred vas postavljale ogledalo, vendar niste znali sprejeti resnice. Ne obremenjujte se to je bila preteklost, ki se bo dogajala ravno tako kot je bila resnica izrečena, vendar boste tokrat mogli vi poiskati ponovno kontakt, namreč telefon tokrat ostaja nem.

TEHTNICA

Priznali si boste, da ves čas niste delovali korektno kot je to vedno bilo zahtevano od drugih iz vaše strani. Problema ni, pogovori bodo stekli – iskreni tako kot znate samo vi. Tudi napake boste priznali in se od srede tedna ki prihaja počutili veliko bolje. Ena oseba pa vam daje tako moč in energijo se boste spraševali? Točno tako, posledično se vam kaže smer vaše prihodnosti, ki je ves čas bila nekako prikrita ali si jo niste priznali. Odprite se in vse bo našlo svoje mesto v vašem življenju. Poslovno izreden uspeh, finančni prilivi, odločitve v smeri posla pa unikatne. Čas vam je v tej smeri izredno naklonjen.

ŠKORPIJON

Prihajanje in odhajanje ne boste mogli več prenašati, hrepeneli boste po stabilnem odnosu. Jasno je, da boste vedeli kaj to pomeni, vendar prihaja čas ko boste pripravljeni tvegati tudi to. Praznina zraven nekoga daje jasno vedeti, da je vse samo ena od iger ki jo je potrebno spremeniti. Nekdo bo moral narediti odločilen korak na vse ali nič. Teden ki je pred vami to odsvetuje, pa vendar prihaja teden za tem ko boste na to pripravljeni. Razčistite sami s seboj, namreč zavedati se morate, da pravila postavljate vi. Postavite jih!

STRELEC

Pravzaprav vas človek zelo težko razume, pa ne prijatelji, ki vas razumejo vse, pač pa osebe ki so v razmerju z vami imajo velik problem vas razumeti. S takim načinom obnašanja si lahko v “vašem” mesecu ki prihaja (december) naredite veliko skrbi. Zavedajte se da imate pred seboj sicer tolerantno osebo, vendar dovolj je samo ena oseba, da naredi korak zaradi katerega boste užaljeni, še več lahko ostanete sami. Spremenite to. Puščate na cedilu nekoga ki želi od vas konkreten odgovor.

KOZOROG

Kaj niste že dovolj zgubili v življenju, zaradi odločitev, ki jih niste znali ali hoteli sprejeti? Želite reprizo negativnih odločitev zaradi vaše neodločnosti? Bodite pazljivi v tem tednu, situacije ki so vam namenjene bodo zahtevale odločitve od vas, v nasprotnem primeru bo potrebno pozabiti, namreč preteklost se bo zaprla. Predlagam vam pogum in samozavest, dovolite sebi da zacvetite in se postavite v prvo vrsto. Potrebno se je tudi boriti ne samo čakati. Rezultate morate posaditi vi in si jih tudi upati pobrati. Naredite vendar to kar si želite!

VODNAR

Prihaja teden, ki bo zaradi neke osebe prijeten poln čustev in priznanj. Življenje se vam postopoma obrača v pravi smeri. Začeli ste sprejemati te dobre občutke in jih predvsem živeti. Odmislite strahove, da se ne bo zgodilo kot se vam je toliko krat v preteklosti. Pot na kateri ste je namreč prava. Pozornosti, ki je do sedaj niste bili navajeni je iskrena in spontana, tako jo tudi sprejmite. Postavite pa meje prijateljem, ki to niso in jim dajte do znanje, da bo končna odločitev samo vaša. Ne dovolite da vam kdorkoli zbuja slabo vest, naj pometejo pred svojim pragom.

RIBI

Prišli boste videli – zmagali. Tako lahko opišem teden ki prihaja za vas. Predlagam vam, da vse kar mislite sedaj v tem trenutku tudi realizirate. Odprte poti so za vas v vseh smereh, vendar se od torka naprej najprej lotite čustev. Izpostavite sebe in svoje občutke – to je prva zmaga – sprejeti boste. Naslednji korak v četrtek tedna ki prihaja je povezan s poslovnimi odločitvami. Preberite drobni tisk, če kaj podpisujete, namreč pozicije vam kažejo – odločitev podpis, ki pa ga morate sprejeti v drugem koraku. Pomeni razmislite v miru in se odločite prvi teden meseca decembra.

 

Facebook