fbpx

A

Bodite pozorni na govorice, ki bodo veliko pomenile v smeri vaše poslovne poti, že v naslednjih tednih. Pomembno je poslušati, namreč ne bo negativno za vas, tudi prekinja se ne poslovna pot. Potrebna pa je pozornost, saj boste naleteli tudi na dezinformacije. Bodite mirni manj besed je več, pričakujte dobre razplete in nadaljevanja v smeri kot si želite, brez prekinitev seveda.

B

Na vratih imate finančni priliv, ki ga mnogi že čakate vsaj 4 – 8 tednov. Končno razbremenitev in koraki v nove poslovne smeri. Potrebne bodo vaše odločitve, ne ustavljajte se sedaj ko ste zaprli preteklost, pač pa zberite vso energijo in nadaljujte. Nimate preprek in vaše odločitve so lahko drzne. Bodite pripravljeni in odprti za vse izzive.

C

Vprašanje se zastavlja, mogoče je v vas problem in si ga ne želite priznati. Namreč strah vas je da bi vam lahko spodletelo, zato mnogi raje čakate, brez da bi poskusili. Zmorete! Zato je prav, da se odločite. Občutek energije v vas je jasen znak, da boste zmogli, samo vi imate v rokah odločitev za spremembe in jasno vizijo ki jo imate v svojih mislih, tudi izpolnite.

 

Facebook