fbpx

OVEN

Spoznali boste kaj želite. Poslovne poti ponujajo velike spremembe, na vas pa je tokrat v razmislek kam. Mnogim povezave s potjo, lahko tujino. Sedaj bo potrebno svoje želje postaviti pred vse, Vse vas bo počakalo na vaši poti, saj morate svoje poslovne želje izpolniti. Ne bo potrebno takoj, časa bo za vse dovolj, predvsem dovolj za odločitev, ki daje spremembe v naslednjih 3 mesecih. Blaginja na poti. Točno to kaj si želite, da lahko zaprete preteklost v smeri vseh poti, ki so v blokadah.

BIK

Pozabljene denarne smeri bodo pred vami. Tako v negativnem, kot pozitivnem smislu. Opozorilo, da se bo potrebno soočiti in najti rešitev. Ne bodo se odmaknile same od sebe, če jih boste ignorirali. Sporočila so jasna, za mnoge napeta v smeri uradnih poti, kar daje posebno opozorilo. To ni nevarnost, ki je ne bi poznali, to je smer, ki vas v podzavesti bremeni. Začnite verjeti, da jo je mogoče zapreti, samo ne prelagajte krivde na nikogar. Pogovori, če si boste upali bodo pozitivni, polni rešitev.

DVOJČKA

Občutek za prave ljudi, dobra sodelovanja se pokaže v dogovoru, ki je bil odprt pred poletjem. Sedaj realizacije. Ne boste odstopali, saj si nekih poslovnih poti želite. Bodite vztrajni, zmerni v smeri sporočil, saj napisati ne morete tega, kar lahko osebno predstavite. Imeli boste to priložnost. Dogajalo se bo veliko v tem tednu. Mogoče vam niso potrebne menjave zaradi denarja, vendar bi želeli končno najti nekaj kar si želite v poslovni smeri. Sedaj je ta trenutek a odločitev v smeri sprememb.

RAK

Ne odlašajte z odločitvami, ni potrebe. Na odprti poti premikov ste, prvi rezultati so se že pokazali, vse ostalo sledi. Bodite na visokih obratih v smeri poslovnih poti še naprej. Neki denarni dogovor, bo samo še smer podpisa. Z lahkoto boste napredovali, predvsem če boste iskali novosti. Dovolite si novih sodelovanj, novih ljudi, vsak od njih ima sporočilo za vas. Partnerski odnosi so dobri, ne iščite nekaj kot napako, kar je prisotno že ves čas. Ni napaka je samo prepreka, ki jo je potrebno postaviti na stran in jo rešiti.

LEV

Obvladali boste čustva. Mnogi ste želeli nekaj na silo, konflikti so prinesli odmike, pri mnogih tudi konce. To je bilo za pričakovati. Potrebno si je svoje čustvene cilje postaviti drugače, ni vam potrebno spreminjati poti, vendar spremembe, ki jih potrebujete samo vi so na as. Bremenijo na koncu samo vas. To se vam ponavlja skozi življenje. Presekajte negativne vzorce s spremembo, ki jo boste sedaj zmogli. Odprte čustvene poti vedno ne pomenijo zmage, če zmage ne zmoremo, ne znamo sprejeti.

DEVICA

Razmisliti bo potrebno v smeri čakanja. Nekaj čakate, kljub močni želji, ki alarmantno opozarja da je potreben korak. Čustva potrebujejo pozornost ne čakanje. V kratkem se lahko zgodi presenečenje, katerega lahko pričakujete. Tretje osebe so na vaši poti čustev in potrebno bo nekaj spremeniti, če si želite izpolnitev. Po občutkih to občutite že v tem trenutku, naj vas ti občutki prebudijo iz čakanja. Spremembe so še vedno nakazane v partnerskih odnosih, vendar samo še do sredine Oktobra, po tem bo potrebno naprej.

TEHTNICA

Postavljeni boste pred vprašanja, ki bodo potrebovali resne, predvsem iskrene odgovore v poslovnih smereh. V vašem okolju se dogajajo intrige v katere ste posamezniki tudi padli. Sedaj se pokaže za vas, komu je potrebno zaupati in komu ne. Prav je da zagovorite sebe, samo sebe. Vsak se naj tokrat postavi zase. Očitno je že nekaj časa prisoten pritisk in sedaj bodo nastopile avtoritete, da to rešijo. Razpleti za vas bodo dobri, veliko sprememb pa poslovno pričakujte. Čustva ostajajo v tišini.

ŠKORPIJON

Velika srečna naključja, ki vam prinašajo razbremenitve. Zaslužite v poslovnih smereh popolnih preobratov ali potrditev. Mogoče so tudi poti, povezane s tujino. Preko neke osebe boste zmogli ponovne komunikacije v smeri, ki vas bremeni. Bodite umirjeni, predvsem iskreni, tudi do sebe. Veliko razlogov za dobro voljo se vam nakazuje, če boste znali pravilno oceniti nekoga, do sedaj to niste naredili z odliko. Razbremenite se težine, niste za vse krivi vi sami, za nekaj pa že. To je potrebno priznati in spremeniti.

STRELEC

Potreben denarni priliv je odprt. Veliko razlogov za samozavest in nadaljevanje v poslovni smeri. Čustva so v popolnem nasprotju od poslovnih poti. V tej smeri nimate dogovorjeno veliko, mnogi nič, ostajajo samo odprte želje. Razmislite kako spremeniti čustvene poti, da se znova postavijo na začetek. Mnogi to želite, srce je jasno usmerjeno v preteklost. Mogoče je vse, vendar ne delujte kot da vas nekaj ne zanima. Pošljite sporočilo. Presenečenje bo veliko. Potrditve sledijo.

KOZOROG

V iskanju novi poslovnih priložnosti, prihajate na točko spoznanja, da vam to ni potrebno. Mnogim med vami potrditve v smeri napredovanja. Ostajate tukaj kjer ste, veliko rezerve ostaja za napredovanje. Možnosti za spremembe prestavite za nedoločen čas. Partnerstvo ni slabo, vendar je zagotovo premalo komunikacije, navezanost in pripadnost je potrebno aktivirati. Ni veliko dela, res pa je da je moteče to kar doživljate v neke vrste partnerski tišini. Ni vam potrebna spremenite to.

VODNAR

Ni vam potrebno povprečje, če lahko dosežete veliko več. Želja je odprta, sedaj je potreben pogum v smeri čustev ali novih znanstev. Mnogi med vami pišete zgodbo prihodnosti v smeri odnosov. Naveličani ste in osamljeni že nekaj časa in to si želite spremeniti. Okolica bo razumela vaš namig, odzivi bodo dobri. V kolikor karkoli podpisujete bodite previdni, saj se nakazujejo težave, ki ste jih leta nazaj že imeli za podobno stvar. Preverite vse dva krat prej kot se odločite.

RIBI

Potrebo po dokazovanju boste začutili, kar pa nima nobene potrebe. Želeli bi, da bi vse skrivnosti v smeri čustev prišle na dan, kar pa je potrebno prepustiti času. Mnogi lahko dajete drugačne signale, ni potrebno hvaliti nekaj, kar je dobro, ne samo navidezno dobro. Bodite skromni v smeri čustev, predvsem jih čuvajte za sebe. Dobra razmerja bodo trajala, slaba razmerja, pa bodo po nekem dogodku na preizkušnji. Resnica je pač nekaj, kar skrivnosti ne daje nadaljevanja in tudi tokrat bo tako.

 

Facebook