fbpx

JANUAR

Pomembno je, da najdete znova pot čustveni preteklosti. Veliko stvari je nedorečenih, katerih pa ne boste zmogli rešiti z molkom. Nakazuje se pot nadaljevanja čustvene preteklosti. Ne glede na čas, ki je minil, vam naključja prinašajo sporočilo in posledično srečanje. Velika tiha pričakovanja se izpolnijo. Imeli boste moč najti novi začetek, tako zelo poznane zgodbe. Sedaj bo potreben pogum, si priznati kaj si želite. Čas ko boste veliko lažje sprejemali odločitve je vezan na mesec Oktober.

FEBRUAR

Spremembe poslovnih poti so jasno nakazane. Razlika je samo v tem, da si vsi tega ne želite. Jasno je da bodo spremembe dobre, namreč stoji vam razbremenitev v smeri denarja. Dogajalo se bo meseca Novembra, to je mesec v katerem se rešite velikega bremena v smeri denarja. Želite si te poti že sedaj, bremena trajajo do 3 let nazaj. Imeli boste možnost narediti korake, ki do sedaj niste mogli. Uradne listine se zaprejo. Poti posledično odprejo v nove priložnosti v smeri blaginje.

MAREC

Veliko boste razmišljali kako narediti stanje v domu mirno. Pomembno bi bilo aktivirati čustva, saj ste mnogi na dveh bregovih skupnega življenja. Energije univerzuma vas bodo povezovale v nadaljevanja. Imeli boste priložnost svoje partnersko življenje prebuditi in ga končno tudi živeti. Mnogim tretje osebe v družinski povezavi stojijo na poti, to se prečisti. Dovolite energijam, da naredijo svoje, na vas je samo naloga, da se ne odmikate, še manj selite iz svojega doma ali razmerja. Vse bo tako kot mora biti.

APRIL

Denar bo igral veliko vlogo v jesenskem času. Soočali se boste s preprekami, ki so že prisotne vsaj zadnjih 6 mesecev. Imeli boste priložnost postaviti denarno preteklost v preteklost, pomeni možnosti denarne razbremenitve, preko priliva, ki ga pričakujete. Pod drobnogledom bodo neke držinske smeri ali pogovori o nepremičninah. Potrebno je vse zapisati pri uradnih osebah. Bodite dosledni, saj je sedaj čas ko vam je namenjena stabilnost, ki jo mnogi želite.

MAJ

Vaše skrivnosti bodo prišle na pot odločitev. Mnogi boste morali neko razmerje zapreti, če boste želeli miru. Zadnje mesece ste osredotočeni samo na čustva, ki se nekako ne kažejo v smeri kot si želite. Veliko preveč energije izgubljate za nekaj, kar bi morali že tedne nazaj pustiti in zaživeti znova. Energije bodo prečistile čustvene poti. Mnogim med vami postavljajo novo partnerstvo, katerega v tem trenutku še ne želite, vendar je to prava smer, kjer spoznate pravo vsebino partnerstva.

JUNIJ

Velika priložnost, ki vam je poslovno že bila ponujena leto nazaj, se sedaj ponovi. Sporočilo prihaja. Na nek način ga sedaj želite, pa tudi pričakujete. Imeli boste priložnost – znova. Sedaj ne bo čas za razmišljanje, pač pa za odločitve. Pomembno je svoje poslovne poti postaviti stabilno na pot prihodnosti. Čustva so vzporedno na poti. Gradite neki odnos, ki je na prelomnici, zaradi vaših odmikov. Ne oddaljujte se od bistva. Potrebno je priznati sebi in osebi nasproti vas.  Zaslužita prihodnost.

JULIJ

Mnogi temelji so potrebni obnove. Naslednji trije meseci v jesen, vam energije univerzuma postavljajo poslovne temelje. Odprte poti dajejo energijo vsemu, kar si želite v smeri poslovnih korakov uresničiti. Pripravljeni boste se popolnoma predati poslovni poti. Občutki bodo z jasno vizijo, ki se je za nekaj časa izgubila. Čustva si dovolite. Oseba katero poznate in niste v kontaktu, prinašajo energije na pot. Mogoče je ta pot delno poslovna. Našli boste čas za pogovor in umiritev preteklosti.

AVGUST

V iskanju resnice boste spoznali, da imate nekaj veliko večjega ob sebi v smeri čustev, kot ste pričakovali. “Resnica” je samo odraz vpliva tretjih oseb katerim ste sledili. To niso prijatelji, se boste zavedali in lahko boste znova zaupali svojim čustvom. Gradili boste razmerje, mir, čustva so tako prisotna ves čas. Priznanja bodo spontana, tako kot nadaljevanja. Prav je, da se v mesecu Septembru osredotočate tudi na poslovne poti, namreč stoji neki dogovor, ki vam prinaša dodatni denar. Srečna naključja.

SEPTEMBER

Imeli boste veliko srečo, saj vas je telo opozorilo na nekaj, kar je za mnoge odprlo uradno pot. Povezave z zdravjem so v pozitivnih razpletih, pomeni reagirajte in poslušajte svoje počutje. Veliko vsega je vam pustilo neko čakanje na čustva. Mogoče se boste zavedali komaj sedaj, ko bo opozarjalo vaše telo oziroma vaše počutje. Ne spreminjajte čustvenih poti, potrebno jih je začeti samo živeti v smeri želje srca. Ničesar novega v smeri čustev, vse dobro poznano.

OKTOBER

Našli boste rešitev, ker boste znali pogledati sebe, si priznati. To vas bo razbremenilo. Imeli boste znova razloge in dovolj energije, da najdete preko besed neko nadaljevanje komunikacije, ki je bilo prekinjeno. Povezave so usmerjene v osebne družinske smeri. Potrebno je postaviti na začetek nekaj za kar ste obremenjeni. Čustva bodo kot balzam, saj ste mnogi že v nekih novih smereh ali premikih, ki ste jih želeli. Nadaljujte odprite se, razbremenite sebe. Vse je kot mora biti v smeri čustev.

NOVEMBER

Vse kar želite se bo v naslednjih tednih postavljalo na svoje mesto. Imeli boste priložnost, svoja čustva izraziti, dobite tudi potrditev. Veliko boste lahko naredili v smeri nove stabilnosti, lahko je to dom ali odločitve življenja v dvoje. Lahko se vam tudi nekdo vrne, vendar mora to biti vaša ne preživeta želja. Tedni pred vami bodo v znamenju čustev. Veliko bo prisotne zmedenosti, pa tudi neodločnosti, saj ne boste verjeli, da se  tudi vam ogaja premik na bolje. Dvignite samozavest imeli boste veliko razlogov za to.

DECEMBER

Bistvo bo v denarju. Nujno potrebne smeri boste zapirali. Neki novi projekt, ki je v temelju, boste lahko nadaljevali. Počutili se boste svobodne. Energije bo dovolj. Upajte si uresničevati vse kar ste imeli v načrtu, saj so očitni zamiki še vedno prisotni. Čustva postavljate v smeri želja. Nobena pot ni zaprta, le odločno je potrebno stopiti na to pot. V kolikor ste v pričakovanju nekih odločitev se te zgodijo, ko boste najmanj pričakovali (Oktober). Samo naprej.

Facebook