fbpx

1

Sledijo spremembe, ki vam dajejo pravi okvir nadaljevanja vaših čustvenih želja. Da so spremembe nujne veste sami, ne gre za spremembo poti ali določeno osebo, gre za energijo povezovanja, ki jo je potrebno postaviti v intenzivnost. Počutili se boste prazno na eni strani, to bo trajalo samo nekaj dni, po tem se odpre tisto, kar si želite. Mnogi ne najdete sebe, saj vas nekdo že daljše obdobje spreminja. Spoznanja da se vam ni potrebno spremeniti, ampak se mora odločiti oseba nasproti vas, daje ravno to kar želite ves čas svojega prilagajanja spremeniti. Prihajate na točko popolnega preobrata.

2

Ni dovolj če boste samo mislili kar je potrebno narediti, pač pa boste v trenutku ko naredite korak naredili glavni preobraz v smeri kot mislite – želite. Prihajajo informacije, ki bodo vašemu ramerju dajale znake prihodnosti, vendar so to v tem trenutku samo znaki. Spremembe se bodo dogajale preko procesa, kot vse ookoli vas. Pomembno je občutke umiriti, saj ste popolnoma osredotočeni na nekaj kar potrebuje samo čas. Zgodilo se bo to kar si želite, vendar medtem obvladajte svoje strahove in dvome.

3

Pomembno je da oslušate ukaze vašega telesa. Te ukaze več krat preglasijo negativne misli, ki so žal v tem trenutku še pri vas neobvladljive. Vračate se na “staro”, brez da bi verjeli, da se lahko nekaj nadaljuje. Dva glasova v vas delata popolni kaos, ki je kasneje posledica vaših dejanj. Ustavite se. Spremenite to, saj so poti v smeri čutveni želja ves čas odprte, vi na tej poti delate zastoje. Perfekcionizem v tem trenutku nima mesta v zgodbi ki se vam dogaja. Postavite ga na stran in stopite na pot ki je potrebna do perfektnosti.

Facebook