fbpx

1

Velike spremembe, ki potrebujejo vašo resnico. Vse tisto, kar ste gledali drugače, se pokaže v čustveni smeri tako kot dejansko je in se dogaja. Mnogi boste prenehali čakati na nekaj. To ne pomeni, da boste naredili konec, pač pa boste že v tem vikendu pogumno stopali na pot sprememb, ki so nujne. Preobrat se bo začel dogajati in žal vam bo, da niste sprejeli odločitve že prej. Jasno je da se smeri odpirajo tudi v prihodnje, vendar zakaj bi čakali, če lahko čustva končno tudi živite. Vikend potrditev.

2

Poiskali boste nove možnosti, da bi neki odnos napredoval. Odločno boste odpirali pogovore za katere dobite potrditev v smeri čustev. Mogoča srečanja preko sporočil. Druženje, ki daje vašemu čustvenemu življenju nove dimenzije. Jasno je da je to pot ki že nekaj časa traja, vključno s prekinitvami. Sedaj boste želeli trajnega odnosa in dvojine za prihodnost. Svojo odločitev spoštujte, saj vas pripelje do cilja, ki ga želite. Ni pomembno kaj bodo rekli drugi, edino če morate z nekom iz čustvene preteklosti nekaj prekiniti.

3

Potrebno bo misli usmeriti v denar in poslovne poti, ki odpirajo dodaten denar. Res je da boste med vikendom polni načrtov v smeri poslovnih premikov. Pripravljali se boste na neke pogovore, ki prihajajo. Želeli boste speljati nekaj v smeri denarja, kar vas v tem trenutku bremeni. Našli boste pot, tudi če energije opozarjajo na utrujenost. Premiki vam bodo dali energije in vas postavili nazaj na pot premikov. V vikendu tudi srečanje v smeri čustev in pogovori. Pomirjeni boste v tej smeri, saj dobite jasen odgovor v smeri potrditev.

Facebook