fbpx

A

Svoje želje v smeri čustev ne postavljajte na stran. Mesec Oktober vam v tej smeri ponuja velike premike na eni strani, na drugi strani pa bodo energije preverjale koliko ste spremenili misli. Vrnite se na točko kjer ste obstali in nadaljujte pot. Spremembe so vam namenjene v smeri preteklosti, želite nadaljevanja, ki so se prekinila. Najdete pot in rešitev v nadaljevanje.

B

Poslovne poti bodo na idealni točki sprememb. Kot da ste samo čakali, da naredite korak v smeri sprememb. Čakali ste pravi trenutek, da izpostavite svoje želje. V mesecu Oktobru se vam bodo dogajale sprostitve, spremembe, mogoča napredovanja. Mnogim med vami padajo prepreke do težko pričakovanega finančnega priliva.

C

Vračate se v preteklost. Smer ki si jo tako želite bo našla pot do vas. Prekinjate molk, lahko tudi zamere. Opravičila bodo jasna. Odnosi ki so za vas pomembni se nadaljujejo. Začutili boste moč v sebi, moč prvega koraka. Upali si boste več kot v preteklih tednih. Spontanost prinaša aktiviranje največje želje, končno se bodo dogajale spremembe tudi vam.

 

 

GRAL

Facebook