fbpx

A

Postavili se boste za svoje čustvene želje in uspel vam bo čudovit preobrat. Mnogi na samem koncu nekega razmerja, najdete poti nadaljevanja. Imeli boste izredne občutke, spregovoriti, priznati, pa tudi se odločiti. Energija, ki vam prihaja meseca Julija, bo neprecenljiva. Našli boste mir, nadaljevali neko dvojino, ki pomeni prihodnost.

B

Postavili se boste v poslovnih smereh. Pokazali in dokazali boste sebe v najlepši profesionalni luči. Tissti posamezniki, ki službo iščete, jo tudi najdete, vendar bo potrebno odrekanje. Pripravljeni boste tudi na to. Vse kar je povezano z denarjem in preprekami, se boste tokrat soočali zmagovalno. Optimizem pri prvem premiku dviguje samozavest. Pogumno, vse bo tako kot si želite.

C

Po korakih boste dosegali stopnjo, ko vam bo vse veliko lažje. Na eni strani boste imeli občutek, da se čustveno končno premika, na drugi strani pa boste svoje poslovne poti znali postaviti v smeri želja prihodnosti. Mogoče so menjave, napredovanja, predvsem pa boste vedeli, kdo so pravi prijatelji in da so se vse prelomnice zgodile z namenom. Hvaležni boste.

Facebook