fbpx

1

Iskali boste rešitev in jo v poslovno finančni smeri tudi našli. Ne čakajte. Stopite v prvo vrsto. Izreden uspeh oziroma preobrat vam stoji. Naredili boste tisto kar ste želeli že zadnje 3 mesece preteklega leta. Čas sprostitve na poslovnem področju, vam jasno nakazuje, da ste na pravi poti razbremenitev. Pogumno.

2

Vsi čustveni odgovori so že prišli do vas. Pomembno bo trenutno stanje sprejeti in si priznati, da  bo potrebno naprej. Nove osebe prihajajo na vašo pot, seveda pa si bo to potrebno tudi dovoliti. Ne ozirajte se več v preteklost. Ne bo sprememb. Veliko več zaslužite kot ste dobili. Dovolite si čustev v novih smereh.

3

Opozorilo imate, da je vse kar je potrebno je potrebno to, da zadržite mir v hiši v krogu najdražjih. Razhajanja se dejansko dogajajo, ki pa niso potrebna. Pogovori, iskrenost daje tisto dodatno vrednost, ki jo tako želite. Mnogim med vami stoji mirno obdobje po nekaj mesečni prelomnici. vredno je bilo vztrajati.

4

Spremembe v poslovnih smereh niso nujno slabe, seveda če boste pripravljeni prilagoditi se okolici. Novi izzivi bodo pred vami. ego boste nekako postavili na stran, kar je nujno potrebno. Ugoden Januar za vse vrste dogovorov, ki dajejo na daljše obdobje zadovoljsvo, vendar je potrebno povedati kaj si želite.

Facebook