fbpx

1

Na pravi poti ste, da svoje čustveno življenje in želje uresničite. Pripravljeni na velike spremembe. Misli bodo vplivale na vaše želje. Dvomi gredo v pozabo. Vsaka relacija ki jo živite je z namenom. Sedaj je samo potrebno izpostaviti resnično željo in postaviti novi temelj. Spoznali boste, da vaše življenje želi sprememb, želi občutkov ki jih zaslužite. Za mnoge konec preteklosti v smereh, ki vas je obremenjevala. Spoznali boste, da vaša beseda in odločitev velja veliko več, kot vam v tem trenutku priznava okolica. Pogumno!

2

Finančne poti na pragu rešitev. Imeli boste priložnost dogovorov, ki dajejo v vaše življenje nasploh razbremenitve. Nujno potreben prestop za vašo samozavest je pred vami. Vse kar ste v sebi razmišljali in želeli se bo dogajalo na čuden vam nepoznan način. Smeri, ki so vam tokrat namenjene prebudijo v vas vse občutke. Znašli se boste v središču dogajanja, kar je za vas zadnji čas tuj občutek. Mnoga prijateljstva z dobrim namenom ostajajo z razlogom so tukaj. Potrditve sledijo.

3

Najlepši mesec za vas, saj vam nasproti prihaja vse kar je vbujalo strahove. Karma ni vedno slaba, to boste spoznali preko novih relacij, ki vam prihajajo na pot. Znali boste prejeti nove priložnosti v starih čustvenih smereh. Drugačni občutki stojijo, to bodo občutki brez strahov in dvomov. Neka čustvena povezanost je ostala, sicer samo globoko v vas, nekje na strani. Sedaj stopa v premike, ki dajejo življenske odločitve Mnogi ste to pot želeli aktivirati pred leti. Sedaj je tukaj pred vami.

Facebook