fbpx

OVEN

Prihajalo bo do zamud, ki pa vas ne premaknejo od cilja. Znali boste biti vztrajni in počakati. Ne dvomite, da se kaj dogaja proti vam in dvignite energijo, ki bo postopoma upadala. Imeli boste veliko razlogov za veselje še v mesecu januarju, samo sedaj v tem trenutku ne spreminjajte poti. Čustva bodo v smeri novih znanstev, ki vas lahko veliko naučijo.

BIK

Mnogim zmanjkuje energije v smeri čustev. Čakanja boste imeli dovolj. Pomembno se bi bilo soočiti z resnico. Vaša čustva so navada, zato bo potrebno stopiti iz cone udobja. Mnogi med vami dobite veliko premalo, sploh če si želite partnerski odnos za prihodnost. Potrebno bo sprejeti odločitev, ki pa ne more dozoreti takoj, zagotovo pa čas pokaže da bo to edina pot – sprememba.

DVOJČKA

Poslovne poti se prečistijo. V tednu, ki je pred vami bo potrebno sprejeti odločitev. Ne boste imeli posebnih težav, saj ste mnogi že odločeni stopiti na nove poslovne poti. Finančni priliv prihaja vezan na preteklost. Veliko boste razmišljali o čustvih. Priznali si boste, da je napetosti dovolj. Znali se boste pogovoriti in nadaljevati s postopnimi spremembami.

RAK

Potegnili boste črto v smeri poslovnih poti in naredili korak naprej. Imeli boste priložnosti speljati načrte, ki ste jih nameravali speljati že v preteklem letu. Sedaj je čas, da naredite prve korake. Bodite dosledni. Sodelovanja, ki ste jih do sedaj negirali boste sprejeli. Samozavest lahko upravičeno dvignete. Čustva preteklosti na vaših vratih.

LEV

Raziskovali boste v smeri poslovnih poti, brez pogovorov. Občutki, da se nekaj dela za vašim hrbtom bodo potrjeni. Razočarani boste nad nekom, ki ste mu zaupali na eni strani, na drugi razbremenjeni, da niste šli v konflikt ampak ste postopoma dokazali sebi, da je temu tako. Čustva so v smeri skrivnosti odprta, vendar intenzivnost bo potrebno nadgraditi.

DEVICA

Postavljeni pred direktno poslovno vprašanje od neke avtoritete. Potrebno bo reagirati takoj, presenečenja bodo velika, saj sledi ponudba, ki je niste pričakovali toliko hitro. Dovolite si nekega prestopa – zmogli boste. Čustva ne bodo prioriteta, saj ste v času razmišljanja, katero potezo bi potegnili najprej. Mogoče je, da to naredite nekdo drug namesto vas in se odmakne.

TEHTNICA

Odlašali ste predolgo v smeri čustev, sedaj boste nekako mnogi lovili nadaljevanja. Pri posameznikih se neka navidezna idila poruši. Energije vas bodo znova učile čustev. Nekatere poti bodo prekinjene. Vsi tisti, ki ste potencirali čustva, ki to niso, boste morali besedo jemati nazaj. Ne prvič. Kaj vam pomeni in kaj ne se morate odločiti sami.

ŠKORPIJON

Iskali boste možnosti pogovora v smeri čustev. Neke napake si boste priznali, želeli boste nadaljevanja. Sprejeti bo potrebno, da ne bodo osebe nasproti vas več sprejemale vaših muh na dolgi rok, potreben bo trud v smeri obnavljanja. Tokrat še vam uspe, zato bodite previdni pri nadaljevanju. Poslovno mirno, pa vendar se ne boste počutili najbolje v neki poslovni sredini.

STRELEC

V tednu, ki je pred vami boste končno spoznali, da bo čustvene želje potrebno spremeniti. Prava pot je popolnoma drugačna v smeri občutkov in pozornosti. Če si želite prilagajanja lahko vztrajate, pa vendar vas bo neki odnos brez odločitev začel obremenjevati. Prav bi bilo da postavite meje takoj. Včasih je najlažje oditi, seveda z razlogi, ki jih imate vi dovolj.

KOZOROG

Vse kar ste do sedaj sprejeli kot odločitev v smeri čustev, pade v vodo. Kot že veliko krat do sedaj se boste “najdeli zarečenega kruha”, to je samo zato, ker sprejemate odločitve ko ste jezni in užaljeni. Spremenite to in začnite poslušati kaj čutite. Veliko več je v vaših razmerjih kot ste pripravljeni priznati, namreč s priznanjem bi bile potrebne odločitve, da zaprete neki odnos.

VODNAR

Iskali boste poslovno/finančne priložnosti in jih tudi našli. Odpira se novo sodelovanje, ki zna do korena spremeniti vaše poslovne poti. Potrebno je graditi, spremeniti in si predvsem upati. Ne bo vam potrebno več vezati konca s koncem. Imeli boste veliko razlogov za veselje, tako ob poslovnih spremembah, kot v smeri čustev, ki bodo znova intenzivna.

RIBI

Kot da bi iskali napake. Ne delajte tega, saj ste mnoge ribe našle neke čustvno prave poti. Ustaliti se je potrebno brez izgovorov. Svobode in razmerja pač ne gre imeti vzporedno. Samo priznajte si, da čustva želijo nadaljevanja in se prepustite. Mnoge ribe bodo doživele razhod dolgotrajnega prijateljstva, ki ni povezano s čustvi.

 

 

Facebook