fbpx

OVEN

Teden v katerem boste postavili na pravo mesto svoje čustveno življenje. Občutek, da lahko naredite veliko več kot ste do sedaj, vas bo navdihnil z dodatno pozitivno energijo in voljo. Predlagam vam, da nastopate odprto in iskreno. Rezultati bodo presenetljivi. Poslovne zadeve bodo tekle mirno in brez prevelikih naporov. Uživajte v tem tednu na čustvenem področju in ne delajte si skrbi, da je kaj nemogoče. Samozavest!

BIK

Pričakovanja so bila veliko večja, kot se je pokazalo sedaj v tem trenutku. Neke zadeve ne boste mogli več popraviti, saj je bilo izrečeno nekaj velikega. Poudarek je na čustvenem področju, pa tudi na področju družinskih odnosov, oziroma neke teme, ki je vezana za preteklost. Potrebno se bo ozreti naprej, čas je za nove poti, nove osebe. Vse kar je morate oprostiti – nova vrata se odpirajo že v tednu, ki prihaja. Osebo poznate.

DVOJČKA

Živeli boste eno, želje so drugo. V tem trenutku enostavno ne boste zmogli, da se soočate z temami zadnjih mesecev, saj je jasno da ni nobenih konkretnih premikov v smeri vaših želja. Delovali boste kljub vsemu mirno in mogoče malo odmaknjeno. V svojih mislih imate načrt, katerega boste zagotovo realizirali, pa vendar potrebujete čas. Brez slabe volje, nadaljujte začrtano.

RAK

Iskanje sorodne duše se vam je tokrat obrestovalo, že odgovori in občutki v vas bodo jasni, v kateri smeri želite naprej. Potreba po iskrenosti bo velika, postavili boste najprej vprašanje sebi – bodite iskreni in si odgovorite kaj je najbolj pomembno pri vaših korakih za naprej. Spremembe doma, dogovor o skupnem življenju bo to kar si boste najbolj želeli, ne dvomite realizacije so pred vrati, ne glede na trenutno stanje.

LEV

V tednu, ki prihaja ne reagirajte na nekaj kar vam ne bo všeč na konflikten način, pač pa dajte možnost nasprotni strani, da pove nekaj odkrito iz sebe. Križišče trenutnega nezadovoljstva, se bo v nekaj dneh obrnilo v pozitivni smeri in razumeli boste nekoga, ki vam veliko pomeni, kaj vam želi povedati. Poslovno bo napetost popustila, rutinsko boste izpeljali še zadnje dolžnosti. Velike možnosti dodatnega denarja so odprte.

DEVICA

Počasi prihajate na “zeleno vejo”, kljub stresu, ki ste ga doživljali zadnje tedne, bodo relacije potekale mirno, predvsem pa z veliko nujne iskrenosti. Strah je popolnoma odveč, naredite še en samo korak v pravi smeri, da se le-tega dokončno znebite. Veste kdo ste in kaj hočete, to vam bo nakazovalo tudi obnašanje okolice, ki kljub vaši slabi volji ne dela ničesar v smeri sprememb. Dovolj vam bo, čas je da poveste na glas kaj mislite.

TEHTNICA

Potrebna bo volja, da končno prestopite neko tuje mnenje, ki nima ničesar skupnega z vašim mnenjem. Prilagajali se ne boste več, ne boste pa tudi padali pod vpliv nekoga, ki ves čas ne sliši, kaj želite vi povedati. Odločnost v vas bo prinesla marsikatero spremembo, tako na čustvenem kot poslovnem področju. Z vami v korak bodo lahko stopili samo tisti, ki imajo enako razmišljanje in načrte kot vi. Delali boste popoln red po svojih željah.

ŠKORPIJON

Osamljenost ni potrebna, saj se vam v sredini tedna ki prihaja obrne vse v druženje in uresničitev neke želje. Pričakujte odločitve, preobrate, klice, sporočila. Obrati iz negativnega razpoloženja v pozitivno bodo v nekaj urah. Poslovno je čas trenutnega počitka, možnosti tudi potovanja. Pojdite na vsak način med ljudi in se družite, ne zapirajte se vase, edino če to ni vaša želja. Neka zgodba ima novi začetek. Povdarek na strelcu, kozorogu ali ribi.

STRELEC

Čustva se vam ne bodo odmikala, kot imate v tem trenutku občutek, zato tudi vi ne stopajte korak nazaj. Zmedenih občutkov sicer boste, glede na preteklo dogajanje, vendar potrebno bo vztrajati. Dobra volja vam stoji, ampak v tem trenutku bodo zelo pomembne vaše pozitivne misli, priznali si boste, da vam vaše misli zadnje tedne precej nagajaj0.  Poslovno je za opraviti nekaj malenkosti, ki ne bodo bistvene za prihodnost.

KOZOROG

Čustva dobro, zagotovo sedaj v tem trenutku ne morete zgrešiti, saj ste očitno naredili veliko, tako vi kot druga stran. Mnenje drugih bo očitno pozitivno glede na vašo situacijo in to vam bo dajalo dodatno energijo. Poslovno bodite pozorni na neke termine, ki morajo biti opravljeni v tem tednu, če bi prelagali te naloge, bi lahko prišlo do nekih zamer, vezano na poslovno področje. Nekdo je potreben čustvene pohvale in priznanja.

VODNAR

Dovolj je bilo izhodov in druženja v preteklih dneh, želeli si boste miru in tišine. Miselno boste pri nekom, ki ste ga srečali v zadnjih tednih, druženje s to osebo bo v tem trenutku enostavno nemogoče in s tem se boste tudi sprijaznili. Želeli si boste samo kratkega pogovora in kontaktov, kar je tudi odprto, ne zahtevajte v tem trenutku preveč.  Poslovno imate načrte za prihodnji mesec (Junij). V tednu ki prihaja več ne, oziroma jih bo nemogoče izpeljati.

RIBI

Končno vam bo jasno, da so za vašo čustveno relacijo potrebni počasni in preudarni koraki. Prepustili se boste in zagotovo ne bo prehitevanja iz vaše strani. Res ni čas zato, energije je premalo.  Možnosti so, da se odločite za neko spremembo v vašem domu – vizualnega videza. Druženje bo  pozitivno, predvsem pa mirno brez večjih stresov v prijateljski smeri. Počitek v tednu ki prihaja bo vaša prioriteta.

Facebook