fbpx

OVEN
Vezani ovni pazite kaj govorite, namreč lahko pride do zamer, ki jih boste s težavo reševali. Samski hrepenite po ljubezni, pa vendar stojite na mestu. Poglejte okoli sebe, predvsem na poslovnem področju. V pričakovanju je nekdo, s katerim ste že imeli neke kontakte pa so zvodeneli. Obrnite se v tej smeri. Presenečenje. Poslovno boste v pričakovanju potrditve ali sporočila, ki ga tudi dobite, v sredini tedna.

BIK
Ljubezensko življenje v tem tednu ne bo na vrhuncu dogajanja, pa tudi ne prazno. Mogoče so dnevi pred vami na čustvenem področju samo monotoni. Nič posebnega se ne bo dogajalo, pa vendar je potrebno razmisliti, zakaj se vam to dogaja in delno prevzeti krivdo nase in narediti nekaj v tej smeri. Ne dovolite ohladitve odnosa. Poslovno boste morali od sebe dati dosti več, tukaj se stvari premikajo, ne bo več časa za analize in debate, potrebna je akcija.

DVOJČKA
Sanje in realnost ste popolnoma pomešali, pa ne zato da sanje ne bi bile uresničljive, problem je v tem, da samo sanjate in ne naredite nobenega konkretnega koraka. Prizemljite se in začnite z realizacijo vaših sanj. Tako velike želje enostavno ne smete postaviti na streanski tir, samozavest je potrebna. Uspelo vam bo. Nova pravila na delu vas bodo delala nervozne, ampak tukaj enostavno ne morete storiti ničesar drugega kot se prilagodit.

RAK
Zakaj stojite na »gasu«? Zakaj hočete vse takoj in zdaj? Ne bodite razvajeni, vse se dogaja v vaši smeri, še več kot to. Umirite se in uživajte dan za dnem. Je že res da po dolgem času »čutite« tisto nekaj, ampak zaradi tega ne rabite biti neučakani. Je to strah? Čustvene smeri so namreč v premiku, pa vendar se zavedajte, da ima vsak pravico narediti to kar čuti, pot ne gre mimo vas. Poslovno dan za dnem delate korake, skoraj tam ste že kot ste želeli biti.

LEV
Končno boste nehali partnerja postavljat pod oznako »nedosegljiv«. To je dobro, ker samo na ta način bo stekel pogovor, ki je nujno potreben in ugotovili boste, da ni nič nedosegljivega, res pa je da še stanje ni dozorelo. Predlagam vam pogovor, izrazite svoje želje, priložnosti zato bo veliko v tednu, ki prihaja.  Potrebno bo upočasnit korake.  in se odpreti občutkom.  Poslovno boste dali vse od sebe in temu primerni bodo tudi rezultati.

DEVICA
Sprostili se boste kot že dolgo ne in ravno ta poteza bo prinesla tisto olajšanje v osebnih odnosih kot si ga želite. Res je da se boste še vedno prilagajali, ampak prilagodila se bo tudi druga stran. Končno vam bo jasno kako nujno je zadihati neobremenjeno in se osredotočiti samo na eno pot. Ne delajte korakov katerih ne bi želeli, da drugi delajo vam.  Poslovno prihaja čas, ko boste vse videli v celoti in posledično boste tudi videli kje je problem.

TEHTNICA
Prišel je čas ko boste lažje zadihali, prestopili boste neke dvome v partnerskem odnosu vezane na preteklost. Komunikacija bo odprta, predvsem iz nasprotne strani, to bo dajalo novo upanje – upravičeno. Predvsem se tudi vi prepustite, govorite o sebi in svojih občutkih, ki so še kako intenzivni.  Poslovne zadeve boste v tem tednu rutinsko opravljali, nobenih pretiranih vzponov ali padcev ni pred vami, kljub vsemu pa je možen denarni dobitek, ki zamuja.

ŠKORPIJON
Dan za dnem se boste v svojem odnosu počutili bolje in bolje, če ste le v pravi smeri odnosa, v kolikor niste bo energija pod priporočeno mejo in počutje prazno. Razmislite. Posamezniki med vami, boste namreč gradili nekaj, kar nima nobenih temeljev in razočaranje sledi. Poslovno so prisotne konstantne napetosti, ki vam še v preteklosti niso bile takšen problem. Zavedali se boste, da je vaša nervoza prisotna samo zaradi partnerskega odnosa. Spremenite to!

STRELEC
Male ljubezenske skrbi bodo popestrile vaš teden. Po drugi strani pa boste ravno te »skrbi« obrnili sebi v prid. Sami veste, da globoka čustva ki so v vas, niso skrb, ampak so energija za prihodnost, samo poglejte v pravi – enaki smeri kot vedno. Namreč pred vami niso nove osebe ampak preteklost! Ne iščite nekaj novega. Poslovno boste nastopali ostro, profesionalno in zato tudi rezultat – podpis.

KOZOROG
Malo boste distancirali čustveno življenje, enostavno boste čutili, da morate. S to odločitvijo boste na drugi strani izvali neko paniko, ampak jo boste hitro pomirili. Morate razmislit za naprej, preveč vas vse skupaj obremenjuje. Priznajte si, da v odnosu ne čutite tako kot bi si želeli, vendar čas sprememb šele prihaja, zato prepustite. Poslovno boste peljali stvari po planu, z malo večji pospeškom, zavedate se namreč da bo letošnja jesen na tem področju vaša, imate prav.

VODNAR
Niste namreč v najboljši formi na čustvenem področju, pa tudi vseeno vam bo zato. Odločitev je padla! Z vaše strani je korakov in prošenj konec. Ste pa tu, želite rezultat z druge strani. Želite da se druga stran odpre in predvsem želite odločitev. Dočakate! Poslovno ne delajte ničesar, kar ni vaše področje, naj še drugi naredijo nekaj zase, zakaj bi morali vse vi. V kolikor želite poslovno nekaj novega – četrtek možen podpis.

RIBI
Komunikacija na vseh področji bo na vrhuncu, čustvene zadeve so pri parih utečene, pri samskih pa nastopajo še mali popravki, ki pa doprinesejo stabilnost. Tu ste kjer ste želeli biti, samo tako naprej. Ne dvomite, odmislite strahove iz preteklosti, niso potrebni. Poslovno vas bo nenadna novica ali klic popolnoma iztirila, niti slučajno ne bo tako prelomno kot boste sprva pričakovali. Uredilo se bo, ne nastopajte užaljeno.

Facebook