fbpx

OVEN

Odgovore imate pred seboj, mnogi med vami pa jih še vedno čakate. Potrebno bo sprejeti dogajanje in se osredotočati na to, kar je zagotovo potrebno čustveno spremeniti. Ne pomeni spremeniti poti in cilja, pomeni dvigniti dogajanje na nivo, ki si ga želite. Ne dovolite nekomu, da to naredi namesto vas in se bo potrebno soočiti s koncem.

BIK

Prijatelji bodo v tem trenutku pokazali svojo pravo kvaliteto. Pomoč je tukaj za vas, da se boste lahko z neko pomočjo premikali v smeri finančnih razbremenitev. Pomembno je, da se tega zavedate in spremenite svoje misli in stopite iz cone udobja. Rešitev je v novem poslovnem koraku, ki je pred vami. Potrdite tudi vi svoje prijteljstvo ali naklonjenost nekomu.

DVOJČKA

Spoznanja o neki sreči bodo sicer zabolela, vendar za spremembe v smeri čustev veste že nekaj časa. Na eni strani boste mnogi morali priznati konce, medtem ko na drugi strani posamezniki živite dobesedno pravljico, ki je posledica sprememb v vaših mislih. Čustva so tako občutljiva tema, zato nežno z njimi tudi naprej.

RAK

Postavljeni boste pred izziv, ki si ga poslovno pravzaprav želite. Vsaka konkurenca je zdrava, vendar zadržite svoje miselne smeri, ki so preverjene. Ućite se naprej vendar po svojih občutkih in intuiciji, ki dajejo vse odgovore. Poslovni uspeh sledi. Veliko boste razmišljali o konkretnih spremembah ali nadgradnji in začeli boste slediti svojemu uspehu.

LEV

Ne veste kako bi mogli reagirati, da zadržite nekaj kar je v vašem srcu. Preprosto je potrebno. Niste iskreni saj delujete popolnoma v drugi smeri kot si želite. Dajanje napačnega vtisa je znak strahov, zato nimate opravičila za užaljenost. Tudi užaljenost je samo dvom nad seboj. Spremenite to.

DEVICA

Osnova za neko nadaljevanje so priznanja sebi, pa tudi osebi nasproti vas. Mnogi boste pripravljeni počakati, da smeri in odločitve v smeri čustev dozorijo. Odločitve v roku 6 tednov bodo za vas ugodne in sprejeli boste nadaljevanja ki jih želite. Tako čustveno kot poslovno bodite zraven in bodite vztrajni. Ne vsiljujte svojega mnenja.

TEHTNICA

Pripravljeni na poslovne spremembe, mnogi med vami. Tisti ki boste presenečeni, dobite jasne odgovore, da ste bili premalo pozorni. Nekdo zavzame vaše mesto in to vas bo prebudilo. Ne dlujte konfliktno, pač pa si priznajte, da ste krivec vi sami. Reševali ste čustva, pozabili nase in na svojo blaginjo. Čas konkretnih miselnih sprememb je pred vami.

ŠKORPIJON

Spoštovanje se gradi s spoštovanjem. Bodite iskreni do sebe in začnite delovati. Okolica vam postavlja ogledalo, kar sploh ni slabo, saj boste dokazali, da zmorete veliko več, kot ste to dokazali do sedaj. Veliko čiščenje čustvev odnosov in finančnega stanja sprejmite kot pozitiven izziv. Najlažja so spoznanja, da je dejansko vse v vaših rokah in odločitvah. Pogumno!

STRELEC

Izpostavljeni pred velike izzive. Zagotovo je da vam bo upravičeno rastla samozavest, ki vam čustveno odpira še tako zaprta vrata. Bodite predani svojim občutkom, povratne informacije ki bodo pozitivne bo vredno čakati. Iščite pot prihodnosti v neki svoji želji, postopoma boste zgradili to kar si želite. Opozorilo v smeri denarja je upravičeno in ga ne ignorirajte.

KOZOROG

Postopoma boste znali najti pravo besedo v smeri distance, ki se vam čustveno dogaja. Tudi naključja bodo v pomoč, da zaznate priložnost in naredite korak. Z nekom so misli povezane, potrditve sledijo. Konflikt v smeri poslovnega okolja umirjajte, saj vam ne prinaša nič dobrega. Potrebno se je zavedati kdaj narediti korak nazaj – nimate prav.

VODNAR

Vodeni boste preko občutkov. Nepotrpežljivost, ki se v tem trenutku stopnjuje v vas, potrebuje samo čas in mir za razmislek. Nekdo stopa na vašo čustveno pot, vi pa ne reagirajte z jezo, pač pa nekoga postavite na svoje mesto. Mirno je potrebno. Dajte vedeti, da je zaupanje v vašem partnerskem odnosu upravičeno.

RIBI

Poslovne poti pod opozorilom, nezadovoljstvom ali v smeri prekinitev. Obremenjeni boste vsi tisti, ki niste pripravljeni ali ignorirate ogajanje, ki se jasno odvija pred vami. Potrebno bo potegniti prave poteze, tokrat ne z molkom, ampak argumenti. Zelo mogoči so odhodi in menjava delovnega okolja. Za mnoge razbremenitev za posameznike pa tudi šok.

 

 

Facebook