fbpx

OVEN

Posebnost tedna ki prihaja boo sporočila v smeri poslovnih poti ali denarja. Mnogim se nakazujejo spremembe, ki v prvem trenutku zgledajo kot nestabilne za vašo prihodnost. Pomembno se je zbrati in razmisliti.  Okolje v katerem ste v tem trenutku ni nujno da zapustite. Sedaj je potrebno slediti nekim sporočilom ali navodilom. Pomembno je da stabilnost svojih poslovnih poti ohranjate naprej, le prilagajanja bodo potrebna. Čustva – že dolgo ni bilo tako lepo, kot bo sedaj.

BIK

Potrebno je urediti denar, dobesedno. Neke uradne poti čakajo na vas, če tega ne storite. To ne pomeni, da ne boste zmogli prestopiti prepreko, pomeni pa da se je potrebno soočiti z resničnim stanjem. Veliko boste razmišljali, saj imate mnogi občutek, da rešitve ni. Umirite se, razmislite za pogovor pred meseci na pot ki se vam je zaprla. Poskusite znova, presenečeni boste nad potrditvijo ki sledi. Čustva povezana s skrivnostjo bodo imela velik vpliv na kvaliteto vašega življenja. Postavite meje.

DVOJČKA

Odločitev bo potrebno sprejeti v smeri poslovnih poti. Imeli boste priložnosti ostati ali oditi. Vse je mogoče, tretja opcija – nova se ne odpira. Mnogi ostanete, saj ne boste pripravljeni na spremembe, prestavljali jih boste na naslednje leto. Tisti, ki pa sprejmete odločitev, pa se boste soočali z velikim preobratom v smeri poslovnih poti. Razbremenitve bodo velike, denarja več, obremenitev manj. Zadihali boste. V smeri partnerskih odnosov opozorilo. Preprečite, da si postaneta popolna tujca.

RAK

Občutki bodo dobri. Mogoče bo potrebno v tednu ki prihaja narediti korak neljubih uradnih smeri, ki so povezane z denarjem. Nekdo vas postavlja na stran, kar pa ne smete dovoliti. Po mirnem pogovoru, bodo smeri stekle. Delujte brez konfliktov, samo dokazujte svoje izkušnje. Poslovno začenjate nekaj, kar pomeni blaginjo na dolgi rok, zato se pripravite do popolnosti. Partnerski odnosi dobri, zaupanje raste, nekdo bo na vas deloval umirjeno. Po dolgem času boste znova upali, ne boste obupali.

LEV

Postavite meje v smeri odnosov, to kar dovoljujete sedaj vam vzame vso energijo. Morali se bi osredotočati na poslovne smeri, vi pa se obremenjujete konkretno z ljubeznijo, še več dajete energijo v smeri, kjer ljubezni zagotovo ni, to v sebi veste predobro. Pomembno je urediti odnose v samem temelju. Kaj živite in kaj čutite? Razmišljali boste veliko, rešitve zaradi okoliščin ne more biti takoj, prvi korak mora zagotovo pripadati poslovni poti. Tukaj se vse začne, da boste lahko sprejemali odločitve – kasneje.

DEVICA

Več koristi boste imeli, če se razbremenite v smeri miselnih čustvenih vzorcev. Želite eno, naredite drugo, odločite se v tretje. Vse kar se odločite na hitro, do sedaj ni prineslo rezultata, ne zadovoljstva. Povezave v smeri čustev so trenutno zaprte, mogoče je da čakate, mogoče je tudi da kompenzirate. Ni potrebno imeti samo nekoga, da ga imate, vi potrebujete pripadnost, sami v tem trenutku ne morete biti pripadni, ker tega ne čutite. Razmišljali boste veliko kako naprej. Najdete pot.

TEHTNICA

Preprostih poti ni, so samo namenjene poti. Tehtnice se boste soočale z čustveno prelomnico, kjer je navidez vse dobro, notranjost in občutki, pa dobesedno razpadajo, ali jih več ni. Mnogi boste vztrajali v “navideznem” razmerju, s tem boste sebi naložili največje nepotrebno breme. Poslovno boste uspešni v odločitvah in korakih. Sreča na pol poti stoji, pomeni poslovno apsolutno napredovanje, čustva in partnerski odnosi – brez izboljšanja. Odločitve bodo nujne.

ŠKORPIJON

Vse bi spremenili, če bi lahko. Vaše misli so toge, preveč razmišljate v smeri, da nekaj ne zmorete. Morali boste to spremeniti, saj na poti nimate preprek, ki jih ne bi zmogli prestopiti. Želje so odprte, povezave v smeri družine so odprte, vendar bo potrebno dejansko spremeniti svoje toge misli. Nimate vsega prav, nihče nima. Spustite stare vzorce, ki vas držijo na mestu, premiki se bodo zgodili v istem trenutku. Stopite iz svojega miselnega sveta, kjer si sami delate največ škode.

STRELEC

Po dežju posije sonce, sedaj ste na oraku sonca. Vse kar ste čustveno morali prestopiti, daje premike, ki ste jih želeli. Mnogi ne želite zamenjati ničesar, to vam tudi ne bo potrebno. Začutili boste moč v sebi, postavljali preteklost v prihodnost. Nehali boste poslušati druge, kar je najbolj prav, vendar začnite poslušati tudi sebe, tukaj so dvomi še vedno izpostavljeni. Prepustite se čustvom, dajte čas in vse se bo dogajalo kot si želite. Uredite neki denar na samem koncu tedna ki je pred vami.

KOZOROG

Preprosto boste morali verjeti, da se vam je zgodil premik v smeri čustev. Vse tisto kar ste čakali bo iskreno pred vami. Veliko dela boste imeli sami s seboj, v svojih misli. Teden, ko se potrdijo želje v smeri čustev, bo za vas stresen, saj so strahovi, da bo znova bolelo veliki. Sprostite se, vse se premika v pravi smeri. Dobite potrditev, da čustva so, potrebno jih je samo nadgraditi. Živeli ste za ta trenutek, sedaj je tukaj. Ne bodite prepreka sami sebi. Začelo se je dogajati tudi vam. Zasluženo.

VODNAR

Preprečite ponovne spore, ki bi pomenili za vaše osebne relacije lahko tudi konec. Ne gre pričakovati, da se bo odnos spremenil v nekaj dneh. Potrpljenje bo v vaših smereh nujno. Res je, da ste naredili že velik premik, vendar je potrebno vedeti globino distance, ki se je dogajala. Delajte vse spontano, postopoma spreminjajte misli, sebe in sprejmite tudi svoje napake. Brez ultimatov, to je pomembno. Ultimati so namreč vaši strahovi s katerimi se morate soočiti sami.

RIBI

Svoje napake si boste morali priznati sami, ne obremenjujte partnerskega odnosa s tem. V tem trenutku ste malo preveč zagledani vas. Kot da bi imeli radi napetosti, ki se dogajale v preteklosti. Sedaj imate mir in ga ne znate, ne zmorete živeti. Spremembe so na vas. Ni ene same točke na kar bi energije nakazale problem v odnosih, zato to sprejmite. Poslovno boste v formi, k boste lahko postavljali svoje pogoje. Zvišajte ceno sebi, svojemu delu. Samozavest je nujna.

 

 

Facebook