fbpx

OVEN
V tednu, ki prihaja se boste ovni srečali na čustvenem področju s preteklostjo. Soočenje vas bo pustilo presenečene, namreč zgodi se lahko, da boste želeli ponovno nazaj. Predlagam vam da se prepustite, namreč nekateri med vami ste neke zadeve preveč na hitro končali, oziroma ste bili v nekem trenutku to prisiljeni narediti. Razmislite! Poslovno so možni novi koraki – novi začetki, vendar ne v preteklost, pač pa nove do zdaj neznane smeri.

BIK
Naivnost boste igrali z namenom, pridobiti boste želeli na času, saj še v vas ni dozorela neka odločitev. Na dveh straneh ne bo šlo in tudi dolgoročno zavlačevanje, vam odsvetujem. Bil bi že čas, da se postavite na stran svojih čustev in predvsem sebe. Poslovno bodo odnosi napeti, nadrejene osebe pa bodo govorile o nepreverjenih informacijah. Ne komentirajte, manj besed je več.

DVOJČKA
Pozitivne ljubezenske odločitve prihajajo, v kolikor jih pričakujete, jih tokrat tudi dočakate. Zadovoljni boste z razpletom. Vse kar si želite se uresničuje, mogoč je le manjši zastoj poslovnega značaja, katerega pa boste z lahkoto prestopili. Časi dvomov in strahov so dokončno za vami, sedaj vam bodo stvari tekle po vaših željah. Izpolnite si lahko tudi največjo, ki je v smeri potovanja ali daljav.

RAK
Energije vam bodo šle na roko. Vezanim rakom predlagam, da vse delajo z občutkom tolerance, pretiravanje je namreč preseglo vsako mejo. Ne vprašajte eno stvar toliko krat, s tem namreč nadaljujete v napetem ozračju, ki je nepotrebno. Samskim predlagam, da si končno začnejo zaupati, njihovo sonce v čustvenih smereh, je tik pred vrati. Bežna znanstva so lahko prihodnost. Poslovno – pogumno proti ciljem, sploh si ne morete misliti kakšen uspeh imate pred vrati.

LEV
Do okolice boste delovali skrivnostno, s kakšnim namenom boste to počeli veste samo vi, namreč prijala vam bo pozornost, ki je enostavno do sedaj niste bili deležni. V kolikor se nameravate odločati narediti spremembe na čustvenem področju je sedaj skrajni čas, neke stvari enostavno morate postaviti na mesto kamor spadajo. Slaba volja bo posledično z vašo odločitvijo izzvenela. Poslovno se boste morali zagovarjati zaradi drugih. Vam je to potrebno?

DEVICA
Sprejeli boste nekaj, kar do sedaj niste hoteli. Obračate se v smeri čustev, na glas boste povedali, kaj si želite in kaj si mislite. Napori zadnjih tednov so počasi za vami. Jasno vam bo, da se je potrebno samo odločiti. Pogovor s preteklostjo bo naporen, vendar ga speljete, naredili boste lahko nove korake, ki si jih želite. Okolica bo začudena, vi pa precej zmedeni, pa vendar zmedenost ne bo trajala. Poslovno boste zadovoljni.

TEHTNICA
V tednu, ki prihaja boste začutili, da se sprošča napetost v vašem partnerskem odnosu, samski pa bodo začutili priložnost za začetek nekega novega odnosa. Predlagam vam, da tisto kar čutite odprto tudi poveste, namreč s tem boste svoj odnos počasi začeli kvalitetno tudi živeti. Poslovne smeri bodo pod vprašajem, namreč zgodijo se lahko odpovedi, oziroma zavrnitve, zastoji pri podpisu pogodb in denarju. Bodite strpni.

ŠKORPIJON
Nezahtevni boste, kar ni ravno vaša odlika. Ljubezenske relacije bodo sicer prisotne, vendar ne boste potrebovali daleč, namreč čustva vam stojijo na poti v smeri, kjer se gibljete dan za dnem. Zavedali se boste, da ne morete pričakovati hitrih – nenadnih rezultatov, saj situacija še zdaleč ni dozorela, da bi vi želeli v tej smeri. Nezaupljivost bo prisotna bolj kot kdajkoli, očitno je da je preteklost pustila posledice, prestopite takšno razmišljanje in se odprite za prihodnost.

STRELEC
Vse boste naredili, samo da pridobite osebo katero ljubite ali v smeri izboljšanja vašega odnosa. Vaši uspehi bodo kratkotrajnega značaja, saj si boste morali priznati, da so določene relacije preživete. Imeli boste občutek, da enostavno ne morete naprej, tudi če bi si na trenutke to želeli. Prepustite, ni še pravi čas. Poslovno vam stojijo spremembe, ki jih ne pričakujete, ni nujno da bodo negativne, vendar spremembe bodo konkretne. Odmislite strah pred izgubo.

KOZOROG
Nesoglasja v partnerstvu bodo dosegala vrhunec. Nikakor ne boste našli skupnega jezika. Potrebno bo potrpeti, predlagam vam da poveste manj kot več. Napetost se bo prenašala tudi na službeno področje in imeli boste občutek, da se je vse postavilo nasproti vam. Sreča je, da bo takšno obdobje trajalo kratek čas in v kratkem boste ponovno v mirnejših in stabilnih dneh. Ne odločajte se prehitro, namreč teden ki prihaja je za odločitve neprimeren – počakajte.

VODNAR
Veliko druženja in uspešnih pogovorov pred vami. Lahko boste povedali to kar vam že nekaj časa leži na duši. Predlagam vam, da se odprete in da ste predvsem iskreni do sebe in posledično do drugih. Marsikomu ne bo prav vaš način, saj se bodo našli v vaših besedah, čeprav ne boste mislili ravno njih. Čistite vse po vrsti tako čustveno ko poslovno področje. Jasno vam je da na stari način več ne želite, užaljenost bo očitna. Briga vas! Vztrajajte.

RIBI
Veselili se boste dan za dnem, veselili zaradi uspeha ljudi, ki jih imate radi. Pomembno vam bo, da so vaši bližnji zadovoljni. Sami boste svoje načrte izpolnjevali počasi in preudarno, ničesar ne boste obešali na velik zvon. Poslovno bo končno napočil čas, da se razkrije nekdo, ki dela spletke ali prepire. Nepričakovano se bo razjasnila marsikatera zadeva iz preteklosti, ta trenutek čakate že nekaj časa – sedaj je tukaj.

Facebook