fbpx

OVEN

Poslovno boste veliko naredili zase v kolikor boste počakali in opazovali, kaj se v poslovnem okolju sploh dogaja. Poznate zelo dobro ljudi, vendar očitno ne tako dobro iskrenost in naklonjenost do vas. Imeli boste malo težav priznati sebi, da posamezniki niso prijatelji, kot so se prikazovali. Na tej točki se morate umiriti, sprejeti in postaviti svoje želje na prvo mesto. Izpostavite svojo kvaliteto ob pravem času na pravem mestu. Nadrejene osebe bodo Vam naklonjene. Imeli boste možnost izbire in prvi premiki vam bodo dani v samem začetku meseca Septembra.

BIK

Čustva vam naj ne bodo v tem tednu prioriteta, saj je nujno potrebno dogovoriti ali zamakniti nekaj kar je povezano z vašim finančnim stanjem. Takoj v samem začetku tedna, začnite iskati priložnost v smeri pogovora. Dogovorite z odliko. Najdete pogum in potrditev sledi. Imeli boste dobre občutke, ki jih je tokrat potrebno poslušati, do sedaj ste poslušali druge, kar se ni obneslo. Stojte za svojimi željami, preprosto boste našli pot. Bodite osredotočeni samo na cilj, ki ga želite.

DVOJČKA

Poslovne priložnosti na novi poti sprejmite. Tudi če boste imeli občutek, da se je nekaj zadnje tednenekaj izmikalo, se sedaj pokaže kot neresnica. Imeli boste občutek, da iščete izgovore v smeri sprememb, kot da si tega ne želite za zdaj. Občutek da delate nekaj prehitro bo izpostavljen, vendar ta občutek izpostavi samo vaš strah, pred konkretnimi spremembami. Podobno se vam pokaže v čustveni smeri. Problem so vaše odločitve, pa tudi priznati sebi. Potrebno bo sestaviti misli in sprejeti konkretne življenske preobrate.

RAK

Vse za kar ste sprejeli odločitev v preteklosti, je bilo sprejeto zaradi občutkov na osebni ravni, naj tako tudi ostane. Pustite vse za sebo, odločitev je bila prava. Sedaj ste tukaj v novem koraku poslovnih poti, ki potrebujejo vaše misli in odločitve v celoti. Potrebujejo vas in uspeh vam bo sledil. Ne mešajte preteklosti, ne dajajte nobene energije več v tej smeri. Zaprite občutke, ki so odšli. Postavljanje novih temeljev vam je odprto. Sedaj ni čas sprememb odločitev sploh ne sprememb povezanih s preteklostjo. Samo naprej, potrditev uspeha sledi.

LEV

Ovire v vaših mislih so strahovi, katere boste predelali ko stopite čustveno prvi korak v smeri odločitev. Spremembe se nakazujejo že nekaj časa. Po vašem karakterju s trenutnim stanjem ne morete, ne smete biti zadovoljni, tako ste živeli do sedaj. Veste, da si tega več ne želite. Izziv bo manjši, kot si mislite, zato je prav da sprejmete spremembe, saj se vam nakazujejo velike razbremenitve. Delajte vse postopoma, imeli boste veliko priložnost narediti po svoje, predvsem po svojih občutkih. To je edina prava pot.

DEVICA

Bodite zadovoljni s sabo v smeri poslovnih poti, imate veliko razlogov zato. Nezadovoljstvo, ki se pojavlja v vaših mislih samo potrebuje čas. Srečanja s posamezniki – avtoritetami, dajejo potrditve in razbremenitve tudi v smeri pomislekov, ki so prisotni v tem trenutku. Potrebno bo za mnoge device naredite konkretno črto v smeri čustvene preteklosti. Smeri je potrebno zapreti, smeri katere so preživete si jih je potrebno samo priznati, dodatno razbremenitev pa dajejo tudi neke odločitve, ki so povezane z osebami, ki s čustvi v vašem življenju nimajo nič. Kar se dobro zavedate.

TEHTNICA

Večno nezadovoljstvo v občutkih je prisotno samo zato, ker ste tehtnice večni perfekcionisti, kar pa lahko tudi obremenjuje. To se vam mnogim dogaja ravno v tem trenutku, ko ste v prvem koraku novih poslovnih poti, ki imajo stabilen znak prihodnosti. Tukaj kjer ste je vse kot mora biti. Okolica vam je naklonjena in ne iščite pomankljivosti. Pozitivna trema je seveda dobrodošla. To kar pričakujete bo potrjeno. Čustva so pred potrditvijo ali pred dogovorom nadaljevanja za prihodnost. Tudi v tej smeri brez dvomov.

ŠKORPIJON

Ko boste v smeri preteklosti nekaj izpustili, boste tudi zmagali. Pozitivno naravnane misli, bodo naredile ravno to kar vas v tem trenutku brez potrebe bremeni. Poslovne poti so na novi poti, razbremenjeni boste v nekem okolju, zato si ne dovolite dvomov. Čustveno je potrebno narediti korak v nadaljevanje, samo zato ker si to želite. Bodite pripravljeni na spremembe, postavite se na svojo stran občutkov in zgodi se pozitivna sprememba, ki je niste načrtovali, pa tudi pričakovali ne. Prepustite se.

STRELEC

Očitno je da se boste znova izogibali resnice, vendar to ni odločitev, ki prinaša razbremenitve. Vse strani ne boste nikoli mogli zadovoljiti. Pomembno je, da za sebe najdete tisto mirno pot ali dvojino, ki si jo tako želite. Velika bremena puščate za seboj, ne mislite da se ne odločate pravilno, saj vas ves čas vodijo občutki. Poslušajte jih še naprej. Dvomi so naravni, te boste s vsakim korakom prestopali. Mnogim popolne spremembe življenja v katerih boste začutili tudi utrip svojega veselja in potrditve za prihodnost.

KOZOROG

Potrebno bo stopiti korak nazaj. Čakajo vas odločitve, katerih do sedaj niste uspeli povedati na glas. Preteklost ne bo izginila sama od sebe, samo zato ker ste vi sprejeli neko odločitev v smeri sprememb. Spoštujte svojo preteklost in se soočite z njo. Ne spreminjajte in ne prilagajate lažnih odločitev. Potrebno se bo osredotočati na vse odprte poti preteklosti. Začnite jih reševati, tako v finančni kot čustveni smeri. Vse ima svoj konec zato naredite to z odraslimi/zrelimi koraki.

VODNAR

Postavljate preveč vprašanj, saj poznate vse odgovore. Mnogi v iskanju čustev tam kjer jih žal ni. Teden ko boste morali sprejeti novo pot, kar vas bo posledično razbremenilo. Našli boste mir, čeprav občutkov že dolgo ne poznate. Novi bodo. Presenečeni boste kako mirno boste sprejemali prelomnco, ki se vam je zgodila. Preboleli boste in odšli iz neke zgodbe, ki že dolgo nima več nobenega smisla. Poti sta odprti dve, tako v meri čustev, kot v smeri poslovnih odločitev.

RIBI

Pozitivno obremenjeni boste s poslovno potjo, ki daje velike razbremenitve. Ste na pragu novega in dogajala se vam bo trema, ki ni značilna za vas. Tesnoba ali trema se bo izkazala kot pozitiven preobrat na vaši poslovni poti. To bo sedaj to kar ste si želeli. V smeri čustev je vse bolj kot ne jasno vaši okolici, vam očitno še ne tako zelo, da bi bili pomirjeni. Pridejo za vami, ti dobri občutki in potrditve, ki jih zaslužite. Končno mir in dvojina na poti v prihodnost. V preteklosti več ne iščite zamer ampak hvaležnost, da se je zgodilo in končalo.

 

 

Facebook