fbpx

OVEN

Potrebno bo pogledati resnici v oči brez sprenevedanja v smeri čustev. To kar govorijo drugi bo resnica, ki jo vi že ves čas poznate. Vaši občutki so ves čas na preži, potrebno se bo soočiti. Kompenzacije več ne bodo mogoče, potrebno bo sprejeti, da čustveno življenje ni to kar si želite. Postavite sebe na prvo mesto in si upajte sprememb.

BIK

Bodite pozorni na dogajanja v smeri poslovnih poti. Spremembe so jasno nakazane, vendar ne za vas ampak za okolico, zato se ne izpostavljajte v smeri besed, ki niso potrebne. Sprejeli boste nekaj novega na točki kjer ste sedaj, mnogim posameznikom potrditve in napredovanja hitreje kot ste pričakovali.

DVOJČKA

Obeta se velika sprememba v smeri poslovnih poti. Koraki ki bodo za mnoge novi dajejo stabilnost v prihodnosti. Velike razbreenitve posledično vam stojijo. Uporabite svoje znanje pa tudi ljudi, da najdete z nekom v poslovni smeri stik. Znali boste najti trenutek, da ste končno ob pravem času na pravem mestu.

RAK

Čutite moč premikov in miru. Ustvarjali boste nove poti, imeli boste občutek, da se vam moč vrača. Prestopate veliko prelomnico, ki vam daje znova tiste možnosti, ki ste jih tako želeli. Poslovno velike potrditve, vendar potreben je vaš korak, v tem trenutku že v vaših mislih raste želja, ki jo uresničite v mesecu Marcu.

LEV

Iskali boste možnosti, ki vas poslovno razbremenijo, vendar je potrebna maksimalna pazljivost pri izboru. Neke smeri zamujate, saj bi bilo potrebno najti rešitev že v preteklem letu, sedaj ne delajte na silo, pač pa se po tehtnem razmisleku odločite. Čustveno je potrebno veliko več, da bi našli pot preteklosti v prihodnost.

DEVICA

Postavite si višje cilje, saj vas trenutna poslovna situacija duši. Potrebujete čas in intenzivnost za napredovanje. Uspeh vam sledi, vendar z novo energijo, ki jo boste z lahkoto pridobili preko čustev. Imate priložnosti velikih preobratov in prav je da se končno postavite v tok dogajanja. Previdno v smeri zdravja. Telo napoveduje težavo preko počutja.

TEHTNICA

Spoznali boste, da vse kar ste gradili ni zapisano v smeri vašega dobrega počutja. Imeli boste problem priznati sebi resnico, to je v določenih trenutkih najtežje, vendar je to tudi edina pot v smeri razbremeniti sebe. Bodite iskreni, ne rešujte stvari z neiskrenostjo, sploh pa ne s prisotnostjo tretjih oseb, ki so trenutno še skrivnost.

ŠKORPIJON

Iskali boste za sebe poti, ki bi vas razbremenile, vendar to ne bo šlo narediti preko čustev. Zavedajte se, da vam bodo prava čustva vedno sledila na poslovni poti. Trenutno se zavedate, da to ni tako, pa vendar bo potrebno sprejeti odločitev zase. Prioriteta je vaša blaginja za prihodnost.

STRELEC

Pozdravili ste sebe in preteklost, sedaj je čas, da stopite razbremenjeni na nove poti, ne glede če so čustveno še vedno prisotne osebe iz preteklosti. V kolikor ste se odločili tako vztrajajte. Jasno je namreč, da vam stoji preteklost v novi čustveni obliki. Pomembno je da pri novih vzorcih vztrajate in jih živite. Stabilnost je tukaj.

KOZOROG

Predvsem se je potrebno zavedati, da vaše čakanje in misli nista v ovezavi z rezultati, ki jih želite. Soočenja so nujna. Prisotnost tretjih oseb daje jasno sporočilo preprek, katerih ne morete prestopati takoj. V kolikor želite nekega razmerja in rezultatov bo potrebna vztrajnost in potrpljenje.

VODNAR

Ostanite trdno na tleh. Neki finančni priliv sledi, vendar ne spreminjajte načrtov kaj je vse potrebno v smeri preteklosti zapreti. Sedaj ste se naučili veliko, tako da vam ni potrebno ponavljati starih napak za trenutne užitke, ki hitro minejo. Bodite osredotočeni na svoj cilj. Vse ostalo kar vam je namenjeno sledi.

RIBI

Bodite v določenih trenutkih odločnejši. Potrebno bo stopiti iz cone udobja, saj se vam poslovno nakazujejo spremembe, ki potrebujejo samo čas da dozorijo. Spoznali boste, da ni več nič kot je bilo, kot da ste preživeli neko sodelovanje iz preteklosti. Na novih poteh vas čaka prava energija, novi ljudje.

 

 

Facebook