fbpx

OVEN

Neke zadeve v poslovni smeri dobivajo obliko takšno kot ste želeli. Energijo  boste v tednu, ki prihaja vlagali še v zadnje podrobnosti. Posamezniki tega znaka, kateri pa službo iščete, so tokrat možnosti končno odprte, možne tudi menjave za tiste, ki si to želijo. Čustveno se vam bodo dogajale dve stvari hkrati, v kateri smeri stopiti boste vedeli na koncu tega tedna, naj odločitev v vas najprej dozori.

BIK

Razmišljali boste vse najslabše, zgodilo se pa bo boljše kot sploh lahko pričakujete. Odpirajo se smeri poslovnih zadev, v čustvih pa boste lahko naredili več kot ste trenutno pričakovali. Eden najboljših tednov za vas je tukaj, izkoristite ga, bodite drzni, postavite se na prvo mesto in poskrbite zase. Nevoščljivost vam več ne bo prišla do živega, še več sploh ne bo imela nobenega pomena za vas, tako kot preteklost ne.

DVOJČKA

Naj vam ne bo žal nobenega dejanja iz preteklosti, če bi znali drugače, bi tako tudi naredili. Poslovno področje bo v tem tednu precej stresno, vendar ne jemljite vsega na svoja ramena. Vi obvladate svoje, drugi bodo morali pač svoje.  Čustveno se odpirajo nove smeri, nikakor ne boste pripravljeni, vendar boste imeli občutek, da imate energije vedno več. Dovolite si.

RAK

Nekdo bo prišel do vas z namenom , da se pogovorita, vam ne bo ravno zakaj je to potrebno. Neki notranji občutek vam bo dajal signal, da se bo končno začelo dogajati v željeni smeri. Imeli boste prav. Postavite se na stališče, katero ste že imeli do sedaj, ker to je edina prava smer. Finančno se bo odpiralo v vseh smereh, končno obdobje ko bo poplačano preteklo delo in velik novi izziv.

LEV

Ne bo posebne volje, nervirali vas bodo ljudje, ki skrivajo pravo resnico. Nikakor ne boste tolerantni in boste to tudi povedali. Čustveno brez sprememb, odnos boste gradili naprej seveda tisti ki ste vezani, posamezniki tega znamenja, ki pa ste še komaj na začetku, pa predlagam, da v kolikor vas kaj moti to rešite takoj, ker v nasprotni smeri ne bo konca tujih vplivov. Ne ponavljajte starih napak.

DEVICA

Ni bilo lahko zadnji mesec, sploh kar se tiče čustvenih smeri. V kolikor ste še pretekli teden razmišljali, da nekaj ne boste zmogli, boste sedaj v drugi polovici tega tedna spremenili svoje mnenje, tudi vi ste človek in imate svoje potrebe. Nikomur ne boste dovolili, da vam postavlja ultimate. Poslovno ste zadovoljni, možne spremembe birokratske narave, katere so povezane z dolgoročnimi spremembami.

TEHTNICA

Nikakor vam ena željena poslovna zadeva ne gre in ne gre. Potrebna bo še volja in čas. Tehtnice, ki so tik pred novo službo ali nekim uradnim podpisom, bo stvar padla v vodo vsaj za 4 tedne, ne jezite se, ni še pravi čas, nadaljevanje zagotovo sledi.  Čustveno ste pripravljeni postaviti odprto vprašanje in želeli boste tudi korekten odgovor. Nekako boste želeli, da se stvari postavijo končno na pravo mesto.

ŠKORPIJON

Zadeve se končno premikajo v pravih smereh,  da so te prave bo vam pokazal čas, zagotovo pa je nekaj, preteklosti več ni, so samo še pogovori in predvsem dogovori. Ste na križišču in v sebi se zavedate, da greste svojo novo pot. Dovolite si korak, dovolite si živeti po svojih željah in predvsem se rešite preteklih zamer. Poslovno se ne odločajte za spremembe ni pravi čas, to preložite na mesec Avgust.

STRELEC

Odločitev bo težka, morate pa priznati, da je nujna. Misli o spremembi doma, spremembi službe bodo v prvi  vrsti, predlagam vam  da delate vse postopoma, naenkrat ne morete spremeniti vsega, začnite pri spremembi doma, potem nadaljujte. Konflikti v službi vam bodo jemali energijo, je pa res da bo konec tedna stvar jasna. Postavite se zase.

KOZOROG

Vsekakor ste se odločili v pravi smeri, v kolikor se še niste to storite. Nikakor prvi koraki niso lahki, bodo pa iz dneva v dan dajali rezultate, stopite in si izpolnite želje, ki jih imate že  nekaj časa v mislih predvsem v poslovnih smereh. Počistite stare stvari. Čustveno prepustite čas, ni vse odvisno od vas, bodite zadovoljni z druženjem, vse ostalo bo prinesel čas.

VODNAR

Prav vse ne bo takoj, veliko pa se bo dogajalo že v  tem tednu, sploh kaj se tiče poslovnih smeri. Podpisi nove službe, podaljšanje pogodb, nova ponudba, vse to  bo center vaše pozornosti, zadovoljni boste. Partnerstvo pa bo tokrat na preizkušnji, ne vohunite, vprašajte, ni vam potrebno dolivati bencina na ogenj. Pomirite se in za spremembo poskusite verjeti in se prepustiti.

RIBI

Nikakor ne pridete zadevam do dna, počasi vam že popuščajo živci, ko mislite da ste že premaknili in bodo končno rezultati, se ponovno ustavi. Zavedajte se, da so vedno zadeve tik pred koncem  najtežje. Bodite močni. Čustveno boste vedeli kaj si želite nekateri med vami že gradite načrt, ki ste si ga zadali,  spet druge pa je ponovno strah, brez razloga.

Facebook