fbpx

OVEN

Potrebno bo razmisliti o poslovnih spremembah, ki se vam ponujajo. Tisti kateri iščete, se vam odpira priložnost v naslednjih 3 tednih. Pogovori bodo že v tednu, ki je pred vami. Sedaj je potrebno vedeti, kaj si točno želite in to tudi izpostaviti, pri pogovorih. Na čustvenem področju veliko nedorečenega. Ne bo se vam več dalo razpravljati o že dorečenih temah. Odmikali se boste pogovorom, saj ste povedali vse. Sebe postavljate v smeri občutkov na novo pot, saj je vse ostalo že davno nazaj preživeto.

BIK

Posebno pozornost v tednu bo melo neko novo znanstvo, ki se zgodi v smeri uradno/poslovnih poti. Srečanja, ki imajo opozorilo prihodnosti tudi v smeri čustvenega povezovanja. Privlačnosti bodo izredne, težko o stopiti korak nazaj, čeprav boste mnogi to želeli. Očitno je, da vas energije preizkušajo, saj ste mnogi miselno povezani v umiritev vam znanega odnosa. Ne bo kot ste si zamislili, očitno je da boste spremenili mnenje. Kot da ne morate najti miru, ki si a tako želite. Vsak dogodek nosi vam opozorilo.

DVOJČKA

Spremembe počutja bodo jasne. Sedaj boste našli tudi odgovor zakaj je tako.  čakanjem prekinete, tudi vaše misli bodo želele naprej. Dovolili si boste novih znanstev, ki bodo v tem trenutku očitno samo na daljavo. V tednih ki so pred vami, pa bodo dobivala tudi vsebino, vendar vas bodo energije opozorile na čustva povezana s preteklostjo. Življenje je polno odločitev in vam jih bo potrebno sprejeti. Izgovori, da nekaj ne zmorete, ne bodo dovolj Cona udobja bo pretesna da bi vztrajali. Podzavest bo želela svoje.

RAK

Občutki se čistijo, mir prestopa v vaše misli. Velike prelomnice so za vami. Sprejeli ste jih mirno, razbremenitve so jasne. Ne boste dovolili starim občutkom, da vam kvarijo vaš poslovni načrt, ki je izjemen Jasno vam bo da potrebujete energijo le zase. Dobro vam bo šlo, znali boste nepomembne smeri in misli postavljati na stran. Gradite v nadaljevanju blaginjo svoje poslovne poti. Izziv bo, vendar ga obladate, zato boste posledično tudi nagrajeni. Čustva boste sprejemali postopoma, občutki bodo dobri za nadaljevanje.

LEV

Vse kar boste slišali je resnica, brez olepšav. Dobivate sporočila, ki bodo v vašem čustvenem življenju pokazale prihodnost. Za mnoge se prihodnost v znani smeri zapre. Vse preveč ste poskušali prirediti neke odločitve. Za druge pa bo v tem tednu znak, da je bilo vredno vztrajati. Pripravljeni ste na spremembe, želite si novih poti. strahovi so za vami. Vse vam bo več kot jasno, kdo da v čustveni prihodnosti in kdo zagotovo več ne. Razbremenjeno boste lahko sprejemali odločitve tudi v smeri polovnih poti.

DEVICA

Ponavljati stare napake, ne prinaša veliko dobrega. Potrebno bo znati stopiti nazaj in se ne zapletati v zgodbe, ki so zagotovo samo zgodbe v smeri avantur. Tudi pretirane rivlačnosti ne čutite in z lahkoto se boste lahko odmaknili. Poslovno napredovanja, tudi na poslovnih poteh, ki ste jih mnogi odrli kot smer dodatnega zaslužka. Pokazalo se bo, da lahko naredite veliko več. Izredne povezave z avoritetami. Dovori sledijo. Poslovno izreden teden. Vse kar se tiče skrivnosti, pa nima ne potrebe ne želje in to vi najbolje veste sami.

TEHTNICA

Poslovne poti na poti srememb, premiki navzgor. Posamezniki menjujete okolje. Dane vam bodo odločitve, katere boste sprejemali z lahkoto. Poslovna okolica vam bo naklonjena, denarne poti so že odprte. Čustveno vam ni potrebno igrati za okolico, saj boste vzrok nekih govoric, ki bodo tehtne. Nasprotja se privlačijo, vendar to nima nič z energijo čustev in prihodnosti. Zavedali se boste, da je na zunaj vse lepo, če seveda ne boste želeli videti okolice in njihovega mnenja.

ŠKORPIJON

Odprite se živite uživajte, naj vam bo vseeno kaj si ljudje mislijo. Postavite svoje želje na prvo mesto. Mnogi najdete čustvene skrivnosti in nadaljevali jih boste. Postavili ste sebe na prvo mesto, kar je edino prav. Osamljenosti ne bo, saj ste s svojo zgodbo ki jo želite sebi dovolj. Mogoče tesnobe v smeri denarja, ki ste jih potisnili nekako na stran, ne želite se obremenjevati. Nobene potrebe, saj ko bo čas zato, boste rešili tudi to. V kateri smeri bo mogoče veste že sedaj.

STRELEC

Pomembno bo najti pot nazaj v neko okolje. Korak nazaj v tednu, ki prihaja bo pomenil poslovno korak naprej. Veste kdo je oseba, ki vam je in bo naklonjena, da postavite svoje poslovne ali denarne poti v razbremenitve. Izredno boste uspešni v pogovorih, ki dajejo neki zamik ali razbremenitev – konkretno v denarju. Čustveno se nadaljuje vse kot si želite. Nestrpnosti ne bo, saj so povezave dane tudi naprej. Intenzivnost ne bo padala. Sprostite se lahko.

KOZOROG

Ko se odločate, je potrebno razmisliti, koga se bo vse odločitev dotaknila in kaj so vaše prepreke, ki se dotaknejo vas. Prehitre odločitve v smeri razmerij odpirajo pot vračanja, to vam enostavno ni potrebno. Potrebno se je prepustiti, ko ne boste čutili toliko dvomov in strahov v sebi. Imate odprte nove poti, vendar jih postavljajte postopoma. Veste da v jezi ne sprejemate odločitev. Mnogi boste namreč zaradi ponavljajočih vzorcev želeli sprejeti odločitev takoj. Razumno in postopoma je potrebno.

VODNAR

Zakaj ves čas delate v smeri, da si zapirate vrata. Odnose bo potrebno postaviti v prihodnost preko sprememb, ki jih morate sprejeti pri sebi. Imeli boste priložnost nadaljevanja, tudi pogovori so odprti, vendar se je potrebno zavedati, da bo potrebno spremeniti sebe. Nekaj želite zadržati, na drugi strani pa si želite nekaj novega. Rezultati ki jih imate sedaj je osamljenost, ki pa je ne rešite na način kot delujete. Razmislite kakšno pot si želite in prenehajte s kompenziranje. Vse bo tako kot se odločite.

RIBI

Poslovno preobrati, ki jih zaslužite, preko sprememb, ki so očitno že v dogovoru. Denar je samo posledica z njim se ne boste obremenjevali. Potrebno pa se je zamisliti, nad vašimi čustvenimi odločitvami, ki niso prave. Dvomi in stari vzorci, pa tudi strahovi so prisotni – brez potrebe. Na vas je da se ne skrivate za nečim, kar je že zdavnaj za vami. Odprite se čustveno novi poti. Imate očitno osebo, ki jo je vredno postaviti na prvo mesto v svojem življenju. Dovolite si.

 

Facebook