fbpx

OVEN

Aktiven teden za predstavnike tega znamenja. Namreč vse bodo v sredini tedna imeli na točki realizacije. Tako poslovne zadeve, ki bodo vse imele predznak nujnosti, na drugi strani pa tudi čustva, ki bodo zahtevala neki premik. Občutek v začetku bo najprej zelo napet, potem se boste umirili in se zadev lotili po vrstnem redu in na koncu tedna boste prišli do zaključka, da vam je vse še kako uspelo.

BIK

Zanimivo bo dan za dnem, kot da vam v vsakem tednu, ki prihaja stoji nova pozitivna informacija. Na vse kar boste iskali odgovor ga boste dobili. Nikakor ne bo konec pozitivnih presenečenj. Polni boste energije in pripravljeni na še večje izzive. Čustvene zadeve se bodo obrnile za 100 %, ne boste vedeli zakaj, čeprav boste nekako slutili. Verjemite, da je prišel vaš čas.

DVOJČKA

Ne dovolite si, da vam določene osebe v poslovnem okolju kvarijo dobro voljo brez potrebe. Ne razmišljajte o tem kaj ste slišali, ker je to daleč od resnice. Poslovno se bodo stvari peljale kot ste si zamislili, nagrada za minulo delo stoji zagotovo vam, je pa res da vam bo okolica zavidala. Čustveno razmislite kdo je na vrsti za prvi korak. Mislim da ste na vrsti vi, naredite ga!

RAK

Nič kaj rožnati mesec julij bo še samo bledi spomin na neko preteklo dogajanje. Vi se obračate naprej, prihajate do točke, kjer se srečate s svojo staro – dobro energijo, ki je nepremagljiva za reševanje preprek in problemov. Cilj imate in pogumno boste stopali na poti do njega. Odprti boste za pogovore, vendar jih vi ne boste začenjali, sedaj je na vrsti druga stran in prav imate!

LEV

Nekdo bo prekoračil mejo v poslovnih smereh in tokrat ga ne boste gledali mirno, pač pa boste stopili v prvo vrsto. Dovolj je bilo podpiranja tuje lenobe, tega več ne boste prenašali tako poslovno, kot tudi v domačem – partnerskem okolju. Pripravljeni boste, da prepričate ljudi, da vas poslušajo in končno tudi slišijo. Res je da bo prisotno veliko slabe volje, vendar vas to ne bo premaknilo, da naredite red.

DEVICA

Prva polovica tedna boste še pod vplivom preteklih dni, seveda v negativnem smislu, v drugi polovici pa enostavno ne boste videli več preprek, da bi končno naredili korake, ki si jih tako želite. Pripravljeni se boste pogovarjati, predvsem pa na glas povedati kaj si želite. Nasprotna stan vam bo na razpolago, vendar boste imeli občutek, da vam ne verjame. Dokazali boste.

TEHTNICA

Vse česar se boste lotili v čustvenih smereh, vam v tem tednu uspeva kot za šalo, samo odpreti se morate in povedati kaj in kako si želite. Pogovor bo stekel takoj ko boste vi pripravljeni na ta prvi korak in bremena bodo padala ena za drugim. Poslovno ni teden odločitev ali premikov, namreč teren še ni pripravljen, brez potrebe bi prehitevali, pripravite zadeve najprej do konca.

ŠKORPIJON

Najdite pravo smer in začelo se bo dogajati, delovali boste kot da ste izgubili kompas, priznati si morate da ste na tujem terenu in da je to daleč od vaše zgodbe. To zagotovo čutite, pa še vseeno vztrajate. V tej smeri uspeha žal ne bo, potrebno bo pogledati zgodbi realno v oči. Poslovno ste pred konkretno nalogo, ki pa vam v celoti uspe, manjših konfliktov se raje izognite.

STRELEC

Ponovno se začenja neka zgodba, ki je bila prekinjena pred meseci, nekako skeptično boste gledali na dogajanje, saj verjeti skoraj več ne morete. Kljub dvo0mom predlagam da daste ponovno priložnost, namreč čustvene pozicije so v tednu, ki prihaja v ospredju. Popravni izpit bo uspel in vi boste ostali kljub sreči brez besed. Končno vam stvari stečejo v smeri vaših želja.

KOZOROG

Takoj v začetku tedna se odprite na čustveno pozitivno intenzivno obdobje, kot da vam nekdo bere misli in vam izpolnjuje želje konca pomladi 2023. Predlagam vam da se ne zaprete, še manj pa da bi se spuščali v kakšne konflikte. Odprite se in sledite tuji pobudi, dajte priložnost in priložnost boste dobili tudi vi. Dovolite končno sreči pot v vaše življenje, brez dvomov seveda.

VODNAR

Nekdo bo prestopil mejo in tokrat bo naletel na vaš upor. Predlagam vam profesionalni nastop, saj je očitno oseba vezana na poslovno področje. Zadevo boste umirili z mirnostjo. Na čustvenem področju se bo pojavilo ljubosumje, koliko je upravičeno boste zvedeli v naslednjih dneh, bodite pozorni da so lahko v igri tudi neke laži s konkretnim namenom. Ne verjemite vsega takoj.

RIBI

Zadnje čase kot da ne bi živeli več po svojih željah, tako poslovno kot čustveno boste imeli občutek da določenim osebam dovoljujete preveč in res je tako. Potrebno bo postaviti meje, najprej bo v tednu ki prihaja priložnost v poslovnih smereh, že konec tedna pa vam ta priložnost prihaja tudi čustveno. Razložite ljudem, da če kaj ne boste vedeli boste vprašali, do takrat pa vam naj dovolijo da se sami odločate.

 

Facebook