fbpx

OVEN

Morali boste drugače, če si želite čustva postaviti na pot, ki jo želite. Samo s čakanjem ostanete tukaj kjer ste. Distance se lahko samo poglabljajo, kar pa si ne želite. Bodite v svojem odnosu intenzivni. Odločitve, ki so potrebne jih poznate. Ne ravnajte tako, da bo trajalo brez odločitev. Poslovno se zapletate v konflikte brez razloga. Ne dokazujte svojega prav, ni pravi čas, saj je v tem trenutku nekdo ki odloča zelo trdno na svojem položaju, kar pa lahko škodi samo vam. Previdno.

BIK

Ostalo vam je veliko odprtega v smeri preteklosti in ravno to se postavlja v prvi plan. Vse vam bo uspelo, tudi denarne poti, ki jih rešujete najdejo pot. Potrebno bo v sebi najti pogum. Tudi če imate problem koga nekaj prositi, se zavedajte, da gre tokrat za vašo eksistenco in da je to nujno. Tako se boste postavili zase in dali določenim ljudem v okolici vedeti, da mislite resno. Čustva bodo pomirjala, besede ali sporočila, ki prihajajo do vas, pa bodo dvigovala energijo na stopnjo, ko boste lahko znova zaupali.

DVOJČKA

Predvsem sebe je potrebno umiriti, saj ste mnogi dvojčki zadnje tedne delovali v nasprotju s svojimi občutki. Imeli boste priložnosti spregovoriti z nekom, po daljšem času. Vedeli boste, kaj si želite in tudi kaj si želite, da traja. Bodite iskreni, pogovore peljite v smeri opravičila, ki je pri mnogih nujno potrebno. Ne ustavljajte se pri malih preprekah. Projekt nepremičnine, ki ga želite posamezniki speljati, začnite izpolnjevati. Mogoče bo samo prvi korak naporen, po tem se odpre v nadaljevanje.

RAK

Mimo vseh preprek – pogumno, predvsem samozavestno. Mnogi se boste namreč zavedali, koliko ste se spremenili, sedaj je čas, da si to priznate. Bistvo samozavesti je podzavest. Vi jo sedaj imate na točki, ko je ne more več nihče zamajati. Čustva so odprta, potrebujejo vas, izkušnje v negativni smeri so za vami. Znali se boste približati nekomu, ki vam pomeni. Imeli boste možnost slišati pa tudi doživeti trenutek, ki ste ga želeli. Potrditve v tednu, ki prihaja so jasne. Nasmeh na obraz, tokrat raste pot vaših želja.

LEV

Spogledovanje prinaša problem. Dobri občutki, vendar ob nepravem času, saj vas energije usmerjajo 100 % v rešitev denarno/poslovnih preprek. Dobro je da sprejmete energijo čustev, pa vendar bodite zmerni. Naj vas ne zanese v smeri, ki vam odpirajo dodatne odločitve, ki jih za zdaj ne bi mogli izpeljati. Poslovno velike odločitve, mnogim med vami se odpirajo poti, ki dajejo popolne spremembe, tudi odpirajo pot, na katero bo potrebno stopiti. Najprej vaša blaginja, ostalo kar vam je namenjeno bo sledilo.

DEVICA

Dovolite si pretekosti, predvsem si dovolite razumeti in sprejeti, zakaj se je dogajalo, tako kot se je. Ne ponavljajte starih vzorcev, ki ne vodijo nikamor. Imeli boste priložnost stabilizirati poslovne poti, gledati bo potrebno na sebe, mnoge med vami namreč ustavljajo  odnosi, ki so poslovno prijateljski, vendar kariera je vaša, zato se postavite na prvo mesto. Čustva? Preteklost nekaj nedokončanega. Končajte ali ponovite, poslušajte sebe in svoje občutke. Možnosti so odprte.

TEHTNICA

Nove poslovne poti pomenijo sicer velik izziv, vendar ne za vas, saj so vam poti dobro znane. Uspeh sledi postopoma, v tem trenutku pa bo potrebno soočati se z marskaterim egom na tej pslovni poti. Ostanite profesionalni in ne speminjajte odločitev, ki so vam jih prinesli občutki. Odločitve so prave, potrebno bo, da jih okolica sprejme. Čustveno so misli povezane na daljavo, na nekaj neizrečenega. Lahko se zgodi sporočilo, ali sporočilo pošljete sami, saj se vam odpira komunikacija, ki jo želite. Samo dovoliti si je potrebno.

ŠKORPIJON

Poseben teden, ko boste spoznavali svoje kvalitete. Ne bodite nesproščeni, saj se vam odpirajo v poslovnih smereh potrditve. Ne živite zamer, ampak živite svoje želje. Čustveno energije odsvetujejo ljudi iz preteklosti, niso vam potrebni, tudi če se v tem trenutku počutite osamljeno. Pomembo je najti nove čustvene poti, to bo takoj, ko stabilizirate svoje poslovne želje. Denar prihaja, postopoma vendar zagotovo. Delajte na svoji samozavesti, ki je brez potrebe načeta.

STRELEC

Postavljeni pred odločitev, kar vas bo zmedlo, vendar očitno ne za dolgo. Želja v smeri čustev ostaja nespremenjena in vedeli boste kaj je potrebno sprementi. Niste človek odločitev, ki pa bodo tokrat nujne. Energije vas bodo učile novih občutkov in vas na samem začetku zmedle. Denar prihaja nenapovedano, lahk je to denar, ki se odpre preko ponujenega dela, ki ga je potrebno sprejeti, kljub zasedenosti. Imeli boste dovolj energije, da bo vse potekalo kot mora.

KOZOROG

Čustva na preizkušnji prinašajo vašo osebno zmago, ki je v tem trenutku ne pričakujete. Zavedali se boste obojestranskih čustev z nekom. Pomeni odločitve, da je partnerstvo vredno napredovanja bodo jasne. Imeli boste veliko dela s svojim negativnim razmišljanjem, katere pa morate prekiniti takoj. Poslovno neka nesoglasja potihnejo, da se vam nekaj dogaja za hrbtom ne drži. Vse smeri so transparetne, ničesar nimate prikrito. Delujte profesionalno, brez sumničenj.

VODNAR

Ustavite se z besedami in dejanji, katerih nimate preverjenih. Nehote boste nekoga postavili v čustvenih smereh v neugoden položaj in bo padlo po nepotrebnem zaupanje. Morate se zavedati moč besed, zato bodite previdni. Načeta je očitno vaša samozavest, katero pa morate sami dvigniti. Odgovorni ste zato. Čustveno dvomi ne bodo trajali dolgo, pa vendar še vedno ne boste slišali, kaj vam je povedano med vrsticami. Sestavite svoje misli in občutke.

RIBI

Pred poslovno novim izzivom. Razbremenitve, ki prinašajo veliko dobrega. v izrednem času ste, ko vam na nek način vse gre tako kot si želite. Zasluženo. Bodite samo v prvi vrsti, ko gre za nove poslovne priložnostii, namrč poslovno se vam kaže dvojna pot, dvojni zaslužek. Bodite samo osredotočeni – tudi na nova znanstva, ki so vam do sedaj bila neznimiva. Teden ko se vaša čustva in pripadnost nekomu potencirajo. Čutili boste v tej smeri mir in pomembno življensko odločitev lahko sprejmete.

Facebook