fbpx

OVEN

Spremembe vaših misli prinanaša razbremenitve v smeri poslovno uradnih poti, ki jih je potrebno zaključiti. Ne ukvarjajte se več z tujim mnenjem, pač pa se postavite za svoje občutke. V kolikor želite nekaj zamenjati, to naredite. Imeli boste odprte priložnosti, ki dajejo vaši finančni prihodnosti velike razbremenitve. Bodite dosledni. Ne mešajte čustva in posel. Vaše je tisto kaj boste ustvarili na poslovnem področju, čustva bodo sledila, ko boste vztrajali pri svoji odločitvi.

BIK

Bodite v toku dogajanja. Imate priložnosti, ki vaše čustvene smeri postavi iz preteklosti v prihodnost. Tukaj boste za nekoga, še vedno vztrajate na poti, ki traja že nekaj časa. Premiki potrebujejo čas. Ne kompenzirajte, ker lahko brez potrebe izgubite zaupanje nekoga, kar pa je lahko velik problem pri izpolnitvi čustvenih želja. Da imate priložnost napredovanja odnosa, naj bo dovolj za hvaležnost, ki prinaša prihodnost. Skupno brez tretjega vpliva.

DVOJČKA

Postavljeni pred vprašanje, ki vas v poslovni smeri preseneti. Misliti si niste mogli, da se nekdo odloči za vas in izkaže zaupanje napredovanja v poslovni smeri ali sprememb novih poti. Občutki bodo napeti, vendar to sprejmite kot adrenalin, ki je potreben za napredovanje. Premagali boste nekoga, ki vam je do sedaj sejal samo zavist. Izziv ki je pred vami bo dokaz, da se je dobro osredotočati samo na sebe. Veliko kritik na vaš račun ni bilo utemeljenih. O tem boste lahko tokrat govorili na glas.

RAK

Prestopate prepreke v smeri finančnega stanja, ki se je zaradi spleta okoliščin najdel na točki zastoja. Imeli boste srečno roko pri izbiri nekih prošenj, ki bodo za vas v obliki novih projektov, novih korakov. Čustva ne bodo prioriteta v tednu, ki prihaja. Neko zaupanje je padlo, poslušajte se in ne nasedajte samo besedam. Zavajanja bodo prisotna, vendar boste vi čutili, da je prisotno mnogo laži. Preveč, da bi polagali aduta na nekoga, ki sam zase ne ve v kateri smeri želi. Pustite to za seboj in se ne obremenjujte.

LEV

Čustva so daleč nekje ostala za vami. Priznanja, ki jih je potrebno sprejeti bodo osredotočena na vašo partnersko preteklost. Skrivnosti se dogajajo z razlogom, da sprejmete kaj zaslužite in kaj zagotovo ne. Občutki vam bodo povedali vse. Govoijo vam že nekaj časa. Odločitve so temelji nadaljevanj, na vas pa je da razčistite sami s seboj. Mnogi med vami se niste tako dobro počutili že nekaj časa in če je to vezano na skrivnost, ki ima mnogo preprek, pomeni da se je potrebno osredotočiti na to pot izzivov. Uspeh sledi.

DEVICA

Prostor je potrebno najti za čustva, si jih dovoliti in slediti sebi. Odločitev, ki je bila sprejeta pred časom, je odraz koliko strahov še je vedno prisotnih v vas samih. Potrebno bo najti svojo sreči, da bodo lahko srečni drugi zraven vas. Preteklost postavljate v preteklost, čeprav ne mislite tako. Veliko skrivnosti je v vas, ki prihajajo po plačilo. Mnogi med vami ste sprejeli odločitve zaradi tretjih vplivov. Poslušali ste ljudi, ki so vam sicer blizu, vendar vas očitno ne poznajo, saj so vas usmerili vztran od vaše sreče. Pustite že kaj bodo rekli drugi.

TEHTNICA

Poslovno se vam odpira preobrat, ki bo nagrajen za v prihodost v več smereh. Mnogi pred spremembami novih korakov. Obstajajo prepreke, pa vendar boste znali z vztrajnostjo narediti sebi prostor med pravimi energijami ljudi okoli vas. Čustva so v smereh priznanj, potrditev. Mogoči so tudi razhodi, ki se pripravljajo že nekaj časa na eni strani, na drugi pa se odpira preteklost v nove začetke. Vedeli boste kaj je za vas tisto, kar si želite. Pogovori ne bodo naporni, če bodo iskreni.

ŠKORPIJON

Imeli boste občutek, da ste dalje kot mislite v smeri čustvenih želja. Vse kar je zapleteno, dorečeno je na poti novih priložnosti. Tokrat boste naredili drugače. Imate željo, ki je odprta, željo ki ne najde miru čustvene prihodnosti, zaradi tretjega vpliva. Bodite osredotočeni na svoje občutke. Z jezo ne boste prišli daleč, zato se je potrebno umiriti, pa tudi oprostiti. Brez tega boste težko izpolnili svojo željo. Imate priložnost, začutite jo, saj to je zadnja v neki smeri čustvene preteklosti.

STRELEC

Potrebno bo narediti preobrate v smeri finančnega priliva. Zamiki bodo v finančni smeri zaželjeni. Neugodne prepreke boste obvladovali. Brez panike, najdete rešitev, ki prihaja v zadnjem trenutku. Delna razbremenitev, pa vendar se ne ustavljajte, saj je potrebno nekaj zapreti. Čustva so v znamenju sprave, i bo tokrat trajala. Spremembe misli in priznanja prinašajo mir v razmerja, ki jim je na ta način namenjena prihodnost. V kolikor mnogi niste dočakali pogovora in odločitve, ostane tako v smeri čustev.

KOZOROG

Uspelo vam bo skoraj nemogoče. O nekom boste spremenili mnenje. Dogajale se bodo potrditve ali odločitve, katerih na čustvenem področju niste pričakovali. Znova vtopate v dogajanje in okolje, ki vam je tako znano. Z veliko izkušnjami iz preteklosti. Neke skrivnosti, dobijo možnosti premika za prihodnost. Prihaja finančna potrditev, ki spremeni in razbremeni. Velika presenečenja na vseh področjih, tokrat pozitivna. Razbremenitve se bodo dogajale dan za dnem. Očitno vam je namenjena sreča v tem trenutku.

VODNAR

Vsaj naslednji korak vas vodi iz preteklosti, ki vam povzroča vse mogoče omejitve na čustvenem področju. Imate priložnosti za prihodnost. Odločitev ste očitno že sprejeli, potrebno jo je realizirati. Zaradi sebe. Zaslužite veliko več in ko boste priča svojim premikom, se bo začelo postopoma dvigovati tudi vaša energija in počutje. Pustite vse kar vas boli za seboj. Ne polagajte pozornosti na ljudi, ki ne zaslužijo vaše pozornosti. Vsi pretekli dogodki so jasno opozorilo, da so čustvene spremembe nujne.

RIBI

Začeli boste razmišljati o svojih željah, počutju. Tretji vplivi so odločno preveč intenzivni. Ne dovolite si, da drugi odločajo namesto vas. Naučite se besede “NE”, naredite po svoje, ker to je edina prava pot. Nova znanstva, ki vam prihajajo na pot povedo vse, dajejo vam prostor svobodo, pa vendar pripadnost. Občutki bodo dobri, sledite jim. Poslovno novi projekti, ki prinašajo potrditve, ki kažejo na spremembe vašega delovanja. Dvignite svojo ceno, zaslužite veliko več. Kar je vaše se ne deli.

 

Facebook