fbpx

52

Mnogi najdete nadaljevanja v čustvenih smereh. Potrebno je samo dvigniti upanje in zaupanje v svoje občutke. Zgodilo se b, ko boste najmanj pričakovali. Mnogim med vami preteklost prestopa v prihodnost. Umirijo se spori, ki so bili nepotrebni. Najdete tisto kar bi bilo že potrebno narediti v preteklih mesecih. Tokrat najdete pravo besedo ob pravem času.

9

Verjeti je potrebno v sebe in svoje poslovne sposobnosti.Čas je, da se izpostavite in dokažete sebi in drugim svojo vrednost. Mnogim med vami se odpirjo mirne poslovne poti, ki dajejo stabilnost za daljšo prihodnost. V kolikor čutite in mislite resno, da si sprememb želite je potrebno v tej smeri narediti vse, priložnosti so na poti k vam.

37

Ostalo je malo od nekega znanstva, ki ste ga povezovali s čustvi vse do poletja, ko se je razmerje distanciralo. Znova boste pred izzivom te preteklosti. Mnogi v zadregi, saj ste že na novih čustvenih poteh. Posamezniki se boste želeli vrniti, saj si še vedno želite odgovorov. Priložnost je potrebno sprejeti, zaradi vas samih. Spoznanja, da je nečesa konec boste sprejeli mirno.

68

Denar prihaja še ob pravem času. Mnogim med vami razbremenitev, ne bo se zodilo nič prelomneg, pomeni da so uradni postopki zaprti še naprej. V prihodnje je potrebno poskrbeti, da do takšnih prelomnic več ne prihaja, saj vam niso potrebne. Postavite sebi mejo v smeri denarja, to je nujno. Bodite dosledni pri porabi.

25

Nove čustvene poti, prinašajo tiste občutke, ki ste jih želeli zadnje leto. Spoznali boste, da se je neka smer končala z razlogom. Imeli boste veliko energije za svojo blaginjo tudi v smeri poslovnih poti. Končno so na vrsti razbremenitve. Imeli boste srečo, saj boste svoja čustva očitno spoznali preko poslovnih poti.

94

Pozornost v smeri zdravja je bila na mestu. Prelomnice so v veliki meri vplivale na vaše počutje. Mnoga bremena tudi uradne poti bodo tokrat za vami. Našli boste tisti mir, ki ga niste poznali zadnja leta. Prestopate v čas, ko bodo v vaše življenje prihajale informacije, ki bodo imele veliki povdarek v smeri vaših poslovnih poti. Tudi čustva prestopajo v stabilnost – postopoma.

26

Posebni dnevi za vse tiste, ki še vedno upate na pozitiven čustven razplet. Sedaj boste neke stvari razumeli drugače kot pred meseci. Želeli si boste nadaljevanja z nekom. Odpira se pot sporočil, prvega koraka in druženja v nadaljevanju. Za vse si vzamite čas, pomembno je da ne postavljate na pot starih napak. Potrpljenje obrne vse kar si želite.

Facebook