fbpx

MODRA – 3 TEDEN

Potrebno bo opravičilo. Mnogi ste naredili korak preveč, kot ste želeli. Pomembno si bo priznati, tako poslovno kot čustveno bo potrebno narediti korake na začetek. Neučakanost je dala konflikte, ki jih boste tokrat mirili vi sami. Pomembno si bo priznati in narediti vse. Delajte takoj, naj ne mine preveč časa od prelomnice, namreč dan za dnem bo težje najti nadaljevanje.

ZELENA – 4 TEDEN

Pomembno bo sprejeti odločitev v smeri poslovnih poti. Izpostavljen denar in napredovanja pa tudi spremembe. Sedaj bo potrebno poslušati sebe in si upati. Mnogi med vami ste v novem premiku, ki vas bremeni, zato bo potreben pogum. Imate ga dovolj, že zaradi izkušenj v smeri poslovne preteklosti in s tem povezanimi ljudmi, ki so vas obremenjevali.

RUMENA – 2 TEDEN

Veliko boste naredili, če si boste priznali, da si želite nadaljevati neko čustveno pot. Imeli boste priložnost, pa tudi energije bo dovolj. Sedaj je potrebno samo spremeniti intenzivnost odnosa v nadaljevanje. Druga stran vam bo sledila. Pogovori bodo tekli v potrditve. Veselili se boste vsakega naslednjega koraka, le poslušajte sebe.

RDEČA – 1 TEDEN

Naj vas ne ovirajo prepreke, namreč v smeri čustev so še vedno prisotne in bodo tudi v nadaljevanju. Imeli boste priložnost najti poti, ki te prepreke prestopijo. Veliko uslugo vam bodo naredile energije preko naključij. Pomembno je samo to, da ne izgubite upanja in nadaljujete pot do svojega cilja. Uspelo vam bo.

 

Facebook