fbpx

MODRA – 3 TEDEN

Teden ko stopite na pot poslvnih razbremenitev. Čutili boste olajšanje, zmaga bo prijetna in samozavest bo zrasla. Mnogi med vami boste lahko sproščeno naredili nove korake, brez obremenitev preteklosti. Denar pomeni za vas veliko več kot samo poslovno smer, saj boste lahko na nek način sprejeli odločitev sprememb tudi v smeri odnosov.

ZELENA – 4 TEDEN

Dobili boste ključne informacije in se zavedali, da je bilo vredno vztrajati v neki čustveni zgodbi. Ko ste tedne nazaj želeli odločitev nekoga, te odločitve ni bilo. Sedaj prihaja na nek način nepričakovano. Odpira se vam pot, ki ste jo čustveno želeli najmanj zadnjih 6 – 8 mesecev.

RUMENA – 2 TEDEN

Po poti svojih poslovnih želja, boste v drugem tednu meseca Oktobra spremenili svoje želje. Zavedali se boste, da so vsa izmikanja, da spremenite poslovno smo bila blaginja za vas, namreč mnogi bi lahko s hitrimi spremembami naredili sebi blokado. Sedaj boste vedeli kaj je tista prava pot, saj prihaja ponudba, ki vam odpira poti dolgoročne poslovne priložnosti.

RDEČA – 1 TEDEN

Velike želje v smeri partnerstva se lahko spremenijo, vendar vi morate biti zraven. Intenzivni pogovori najdejo skupno pot prihodnosti. Ne čakajte, čeprav imate občutek, da nimate dovolj energije neko smer nadaljevati ali znova začeti. Delujte in zgodilo se bo.

 

 

GRAL

 

Facebook