fbpx

3 MODRA – TRETJI TEDEN

Potrebne bodo realizacije v smeri poslovnih sprememb. Priložnosti  katerih se boste morali izpostaviti vi sami in vaše želje. Naklonjenost avtoritete na eni strani in podtikanja konkurence na drugi strani, bo potrebno izenačiti z svojo izpostavljenostjo. Povedali boste svoje in potrditve sledijo. Pogumno.

4 ZELENA – PRVI TEDEN

Finančni prilivi bodo jasni, za vse tiste, ki že nekaj časa bijete bitko, da se končno razbremenite. Na pot vam prihaja priložnost, ki je na nek način redka, vendar vam je tokrat namenjena. Ne piščajte ničesar odprtega. Zaključite finančno vse kar vas bremeni.

2 RUMENA – ČETRTI TEDEN

Popolno čiščenje čustvenih smeri. Preteklost ki je preživeta nedorečena ostane za vami. Mogoče boste še hrepeneli po spominih, vendar najdete nove poti, nove osebe. Imeli boste možnost sebe postaviti v neko novo zgodbo, kjer boste imeli glavno vlogo. Skrivnosti niso za vas, zato jih tudi ne živite.

1 RDEČA – DRUGI TEDEN

Zmedenosti bo vedno manj. Iskali boste pot resnice in jo boste pripravljeni tudi sprejeti. Ne glede na odgovore boste vprašali – pripravljeni na vse. Mnogim potrditve, ki ste jih želeli, drugim kljub negativnim odgovorom razbremenitve, ki jih boste tokrat sprejeli in nadaljevali svojo novo pot.

 

Facebook