fbpx

1 RDEČA – 4 TEDEN

Spoznali boste, da ste pretiravali v smeri prijateljstva, zaradi svoje nesamozavesti. Teden ko pomirite neke relacije, ki vam očitno veliko pomenijo, so pa povezane tudi poslovno. Pogovori umirjajo konflikt in zamerte. Zadovoljni boste, da sta obe strani našle tisto toleranco, ki ste jo potrebovali.

2 RUMENA – 1 TEDEN

Takoj v začetku leta se vam ponudi priložnost izrednih poslovnih poti. Dogovori bodo prihajali, na vas pa bo pomembno, da vztrajate. Našli se boste v nekem poslovnem okolju, ki pomeni kljub trenutnemu nezadovoljstvu prihodnost. Bodite previdni v besedah in zmogli boste vse.

3 MODRA – 2 TEDEN

Da zaslužite poslovno več je potrebno dokazati, zato boste imeli priložnost. Veliko več je potrebno pokazati, predvsem pa se postaviti tudi za sebe. Delovno okolje vas bo po dolgem času znova izpolnjevalo. Imeli boste veliko dobrih razlogov, da se boste počutili razbremenjene.

4 ZELENA – 3 TEDEN

Čustvena želja se izpolni, čeprav več niste pričakovali preobrata. Pomembno je poslušati srce, saj srce ne odstopa. Odstopili ste vi, zato se v tem trenutku dogaja nepotreben zamik. Bodite iskreni v svojih željah, dobite potrditve, ki jih želite. Preteklost v čustveni smeri traja v prihodnost.

 

Facebook