fbpx

3 MODRA – TRETJI TEDEN

V  tem tednu veliko vzponov in padcev, kot da te dni  ne bi vedeli kaj si očitno želite, že naslednji dan pa boste mnenje spremenili. Zakaj? Perfekcionizem vam bo mešal počutje, vse boste želeli spraviti na točko idealnega, kar pa bo nasprotna stran sprejemala z neko distanco. Zavedajte se, da ne bo distanca zato, ker se z vami ne strinjajo, ampak vi ravno s temi vzponi in padci, ne bosti dajali občutka neke stabilnosti. Strah in dvome na stran!

4 ZELENA – PRVI TEDEN

Poslovne smeri bodo idealne, čeprav ste imeli načrte popolnoma drugačne. Napravite kompromis in se v drugi polovici tedna kljub vsemu odločite za poslovne korake. Možnosti dobitkov – novih podpisov – pogodb so v idealni smeri, škoda bi jih bilo ignorirat. Predlagam vam, da vsak dan pametno načrtujete, za lenobo ne bo časa. Doživljate preobrat, ki vam prinaša sveži veter in energijo. Še vi boste zadovoljni, ker imate vedno tako visoke kriterije.

2 RUMENA – ČETRTI TEDEN

Poglabljanje začetega, tako v poslovnih, kot v čustvenih smereh. Trudili se boste za vsak korak, želeli si boste priti blizu popolnosti, kar vam zadnji čas vedno bolj uspeva. Res je da še energija ni na vrhuncu, ste pa že v pozdravni poziciji. Za posameznike je možnost, da se odločijo za večji nakup ali prodajo, namreč denar je v odprti smeri, vaša odločitev pa bo prišla sama od sebe. Pametne sogovornike boste z lahkoto našli v partnerju ali prijatelju.

1 RDEČA – DRUGI TEDEN

Vse česar se boste lotevali, določite zdrave meje, tako v partnerstvu kot poslovnih smereh. Na ta način se bo marsikaj dogajalo oziroma premaknilo v smeri ki si jo želite. Odločitve niso na vaši strani, zato jih niti ne forsirajte, saj bi lahko dosegli nasproten učinek. Delajte vse po vrsti, odločajte se iz dneva v dan, čisto po občutku, namreč intuicija v tem tednu vam pomaga, da se odločite tako kot se še mogoče 3 mesece nazaj nebi, uspeh sledi!

Facebook