fbpx

1

Postavite se za svoje želje v smeri denarja. Mnogi boste imeli izredno priložnost narediti premike v obstoječem okolju. Opustili boste misli o spremembah ali menjave poslovnih poti. Pomeni tukaj kjer ste vam nekaj kar želite potrdijo. Počutili se boste razbremenjeno. Spremenili boste mnenje o nekom. Jasno je namreč, da je nekdo na vaši strani. Poslovno vas nekdo namreč ceni bolj kot ste mislili do sedaj.

2

Denar prihaja vsem tistim, ki so oddali neko vlogo ali prošnjo. Teden potrditev in posledično razbremenitev. Bodite dosledni pri zapiranju denarne preteklosti, namreč ste na točki ko boste lahko sebe razbremenili za nove poslovne poti, ki jih želite. V iskanju novih poslovnih poti in sprememb boste popolno uspešni. Potreben je samo pogum.

3

Potrebno bo sprejeti odločitev, česa se v prihodnosti poslovno želite. Neodločnost daje stanje kot je sedaj. Prisotno je nezadovoljstvo, ki ga je potrebno spremeniti. Priložnosti novih poti se nakazujejo. Na vas je korak in izražena želja. Ne čakajte v ozadju, ampak stopite v ospredje. Nenazadnje gre za vas.

Facebook