fbpx

OVEN

Poskuali boste znova v smeri poslovnih poti in tokrat vam uspe tisto, kar čakate zadnjih 6 mesecev. Enakonočje vam daje tisto ravnoveje, ki umirja vas in ustvarja upanje v smeri nadaljevanja. Potrditve sledijo. Odprite se, bodite pripravljeni poskusiti znova. Uspeh sledi.Finančne razbremenitve so na poti do vas.

BIK

Veliko volje je bilo potrebno, da ste z mislimi ostali v stari čustveni zgodbi. Priznanja, da si te zgodbe želite, so po občutkih jasna. Potrebne so spremembe vaših misli. Dvignite samozavest in poskušajte znova prestopiti distanco, ne bo prvič, pa vendar ste tokrat ob Enakonočju v popolnem preobratu – zmage.

DVOJČKA

Bodite usmerjeni v napredovanje. Pomembno je, da sebe postavite na prvo mesto. Postavljali boste pogoje, saj bo se ta priložnost pokazala v smeri naključij. Nekdo odhaja in sprošča smer, ki jo želite. Bodite trdno za svojimi željami. Izredna naklonjenost avtoritet, vas preko pogovorov postavi tja, kamor si želite. Potrditev meseca Oktobra.

RAK

V tem trenutku ne morete biti zadovoljni s počutjem Intuicija vam kaže nove obraze vam znanih ljudi. Na nek način boste izredno razočarani, saj ste pričakovali več. Pa vendar je potrebno sprejeti, da vsak stoji za svojo odločitvijo. Odmaknili se boste in začeli nekaj čisto novega. Mnogim bo žal, da vam niso sledili.

LEV

Povezovali vas bodo z dvema osebama na čustvenem področju. Odločitev bo seveda vaša v kateri smeri želite in kaj čutite. Jasno je da boste morali sprejeti, da obe strani ne bosta zadovoljni. Kaj vam prinaša prihodnost v novi osebi veste. Bodite samo na poti kjer je srce.

DEVICA

Poslovno nove poti bodo pravi izziv. Zavedali se boste svojih sposobnosti in želja. Sedaj je za vas čas preobrata. Čutite, da se mora nekaj spremeniti. Sporočilo bo prišlo od osebe, s katero nimate ravno dobre komunikacije, vendar se očitno izboljša. Ne sodite prehitro in ne odmikajte se.

TEHTNICA

Nekdo vas bo izzval, lahko se tudi zgodi, da vam poslovno nekdo želi stopiti na pot. Počakati bo potrebno, da pridejo novice o spremembah do vas. V kolikor boste odsotni je mogoče, da vas poslovno nekdo prehiti ali stopi na vašo pot. Problem rešujte mirno in profesionalno, tako pridete do pozitivnega razpleta.

ŠKORPIJON

Spoznanja, da vam čustvena preteklost znova prihaja na pot, bodo naredila staro poznano nervozo v vas. Zavedati se je potrebno, da je pred vami novo – stara priložnost, ki si jo dejansko želite. Dobili boste priložnost in dali boste priložnost. Nadaljevanje za prihodnost je odprto.

STRELEC

Finančnipriliv je na vratih. V naslednjih dneh je potrebno samo stopiti na pot potrditve ali podpisa. Imeli boste veliko tremo, saj v sebi še vedno ne boste verjeli, da vam stojijo končno razbremenitve. Vaš čas je tukaj. Zaprite vse kar je potrebno- vse kar je povezano s preteklostjo.

KOZOROG

Postavili boste ultimat v smeri čustev. Očitno je, da se niste veliko naučili in znova se znajdete pred problemi, kot so bili do sedaj. Vedeti je potrebno kdaj je pravi čas, zato pazite na besede. Poznate vaše čustvene poti in vedeti morate zakaj se zastoji dogajajo. Soočite se.

VODNAR

Veliko preveč časa ste zamudili, da bi gradili na upanju čustvene preteklosti za prihodnost. Potrebno bo sprejeti distanco, ki je prisotna že nekaj časa. Ne čakajte več, ker se ne spremeni veliko. Sprejmite krivdo, si priznajte in dajte priložnost čustveni prihodnosti v novih smereh.

RIBI

Kot da na določene trenutke ne znati “prebrati”, ki se je pred kratkim pojavila v vašem življenju. Vpliv preteklosti je še vedno prevelik. Bojite se novih slabih izkušenj in ponovitev le – teh. Potrebno bo spremeniti svoje misli in posledično podzavest. Dovolite si novih priložnosti. Vsaj poskusite.

 

ČRNA PERLA (4 kos) nadgradnja GRAL (PLACEBO)

 

 

 

Facebook