fbpx

Energije univerzuma delujejo neprekinjeno, to je proces, ki ga je potrebno osvojiti. Nič ne prihaja čez noč in dejstvo je da prepreke trajajo zaradi vaših želja, na katere mnogi pozabite. Enostavno se mnogi ne prepuščate intenzivno na poti procesa.

Pozabiti na svoje želje! To je skoraj nemogoče boste rekli, vendar je jasen dokaz v današnjem PROGRAMIRANJU, da ste nekateri izstopili iz spontanega procesa, opomni vas moja objava, da je v današnjem dnevu programiranje, ki je čiščenje v procesu nadgradenj ki jih delate v smeri svojih želja.

Naenkrat se prebudite in si želite programiranja, čeprav niste delovali v smeri nadgradenj. Želje si pa kljub vsemu želite, to je očitno.

Mnogi jih ne delate. Kaj bi s programiranjem prečistili?

Vaša intenzivnost, so vaše želje na poti do uspeha.

Korak nazaj – naprej ni rešitev, saj ste vedno znova postavljeni na začetek, kjer ni premikov.

Je res tako težka pot do izpolnitve, ali je to samo vaš problem, koliko intenzivno želite željo? Koliko ste dosledni? Koliko poslušate sebe?

Veliko vprašanj se postavlja na tej poti, mnogi med vami obvladate, ker srčno želite, rezultati se dogajajo. Berete moja sporočila, želite, razumete, delujete. Drugi pa samo z opomnikom PROGRAMIRANJA želite ustvariti željo, ki stoji že mesece leta.

Dnevi pomladi so dnevi ozaveščanja sebe, svojih želja, slišati sebe, slediti spremembam in postavljati sebe na prvo mesto. Vse to je potrebno. Vse to želijo energije, medtem ko vi stojite in čakate, da se nekaj zgodi samo od sebe.

Na vas je vaša želja, ki je prišla v vaše življenje s svojim namenom.

Občutki vam povedo vse, saj zato si željo želite da traja, NADALJUJE.

Tukaj ni tretjih oseb, je samo spoznanje, da morate vi spremeniti svoje misli in jih povezati s srcem. Univerzum čaka na vašo aktivaciji, programiranje, nadgradnjo, če vas ni čaka naprej, zato je potreben čas za razmislek, da je potrebno biti  v svojem življenju prvi pri uresničevanju svojih želja, to je proces, to je univerzum, katerega aktivacijo ste opravili.

Ena lastovka ne prinese pomladi, potrebno je da lastovka tudi ostane, tako je z željami. Tako “razmišlja” vaše srce, ki vedno znova opozarja – boli – joče – želi.

Sprejmite to.

 

Naj se zgodi v najvišje dobro.

Facebook