fbpx

A

Zavedajte se da še ni nič gotovo, pomeni da imate ponovitev ali nadaljevanje že v tem vikendu. Tudi če bo samo pogovor vam bo veliko lažje, saj končno padajo neke prepreke in razjasnili si boste nesporazume. Veliko boste razmišljali in želeli priti do odgovorov, ki pa predlagam, da jih ne forsirate, saj vam stoji postopno napredovanje. Pomembno je, da da ste na pravi poti in da boste lahko ponovno zaupali, tudi to je veliko. Sedaj si vzemite čas.

B

Prijatelji vam odpirajo pot v družbo in povabilo je potrebno nujno sprejeti. Ne zapirajte se med štiri zidove, ampak se odprite in si dajte novih priložnosti. Nečesa je zagotovo konec, sedaj vam bo jasno, da je konec že nekaj časa. Čas ste potrebovali, da se soočite. Priložnosti zase najdite v novi osebi, ki vam prihaja že v začetku decembra meseca, lahko že novo znanstvo v tem vikendu. Prepustite se. Bodite samozavestni in zaupajte.

C

Poseben vikend za tiste, ki potrebujejo samo še eno potrditev za aktiviranje novih poslovnih smeri – priložnosti. Vedeli boste, da se za vas spreminja veliko in da končno prihaja vaš čas. Sporočilo vam to tudi potrdi, dobite ga že v tem vikendu. Kot prerojeni boste, vendar predlagam, da zadržite informacije zase. Potreben je najprej podpis, sami veste da bo vaša okolica šokirana nad vašim preobratom in pogumom. Pred vami so izredni dnevi.

 

 

GRAL

 

 

Facebook