fbpx

OVEN

Povečana energija bo prisotna v tednu, ki je pred vami. Čustva in še enkrat čustva, dogodki vas bodo dobesedno postavljala na pot odločitev. Potrebno bo razmisliti in se odločiti. Vse kar ste imeli do sedaj v načrtu je več kot jasno, da na tej točki ne morete ostati, to enostavno niste vi. Veliko potrditev ste dobili, tako da več ne morete pričakovati, osebe v vašem življenju so pokazale pravi obraz. Misli da ste razočarani postavite na stran, sprejmite ta sporočila in naredite preobrat, ki je potreben. Zaslužite več – ne čakajte na pragu novih izzivov ste.

BIK

Da življenje ni napisano po pravilih, vas bo učil teden pred vami. Jasni znaki za vas, da se je potrebno odpreti, predvsem pa da ni nič nemogoče. Zakaj ne bi bili tudi vi na vrsti za srečo? Vsak naslednji korak ki je pred vami, predvsem ko si boste upali, bo prinesel razbremenitve. Naredite vendar čistko na poslovnem poslovno – finančnem področju. Zaslužite več – ne stojte najdite pravo informacijo zase. Stopite iz cone udobja in si uredite življenje po vaših željah. Četrtek tedna ki prihaja bo vezan na vaš prvi korak v smeri upanja. Javi se vam nekdo ki se je dotaknil vašega srca, čeprav je tudi poskrbel-a za vaše solze. Ne odmaknite se.

DVOJČKA

Prava pot, prava oseba je samo korak vstran – ni tukaj in zdaj. V tem trenutku ste dali prednost telesu, to nima nič z čustvi, vendar so tudi te prehodne poti nujne. Nasmehnili se boste sami sebi, koga vse spuščate v svoje življenje. Ne obremenjujte se s tem. Pojdite naprej. Bodite pazljivi, ker nekdo ne bo razumel zakaj ste se odmaknili in potrebno bo kar nekaj napora da boste lahko vljudno zapustili “prizorišče”. Naj vam bo to izkušnja, ki ni bila prva, to se vam dogaja zadnje leto, kot da se vrtite v nekem krogu. Poslovno ponudba – vezana na sredo tedna ki prihaja in ja denar – finančni priliv.

RAK

Kako je možno, da ste nekomu dali toliko priložnosti v preteklosti, se boste vprašali v tednu, ki prihaja. Namreč konkretna oseba bo ponovno “samozavestno” pred vami, vaša kurja polt pa vas bo dobesedno “streznila”. To ste potrebovali, točno te občutke, ki so za vas konkretna potrditev da zaslužite več in še več, dobili boste to kar si želite, ker vam je namenjeno. Vaše misli bodo stabilne, solze so preteklost in podzavestno boste v veselem pričakovanju prihoda nekoga. Ne boste razmišljali kdo je to. Kakšen je – vedeli boste da ko jo-ga zagledate boste vedeli! Ja mesec december okoli 10. 12. se zgodi. Nasmeh na obraz.

LEV

Teden ki prihaja nosi močno sporočilo za vas v smeri poslovno – finančnih poti. Odločitve, koraki, potrditve – vse to je sedaj na vaših vratih. Očitno je vaša energija od čakanja že na kritični točki vendar sporočilo ki ga prejmete bo poskrbelo za preobratom, saj bo jasno da se premaknete z mesta. Ugodni dnevi prinašajo vse kar ste čakali, tako zelo pomemben teden je pred vami, da boste posledično tudi čustva postavljali tja kot si želite. Nobena pot ni zaprta, nobena oseba nedosegljiva, samo čas je potreben in sprememba misli. Pogovori so pa nujni, to pa morate vedeti – ne odmikajte se.

DEVICA

Možnosti na poslovnem področju so odprte v četrtek tedna, ki prihaja. Lahko se zgodi, da bodo neki konflikti, ki so se dogajali zadnja dva tedna prinesli odločitev, da ne želite več nekega okolja v katerem ste delovali do sedaj. Prelomnica bo priložnost za nove poti, ki bodo pred vami takoj. Tudi če bo povezano s potjo, se odločite, naj vam bo to izziv. Čustva bodo na toki mirovanja – ne da se vam več. Priznali si boste, da tako kot je sedaj postaja navada, čas v katerem ste pa ne boste uporabili za spremembe, stavili boste, da bo življenje naredilo svoje. Strinjam se prav je tako.

TEHTNICA

Sebe več ne razumete kaj si sploh želite, mogoče razumete že vendar preveč je strahu v vas, da bi upali narediti spremembe vezane na čustveno področje. Tudi teden, ki prihaja bo poln misli povezanih s strahom – tesnobo. Predlagam vam, da poslušate sebe, saj vam očitno telo govori, da še ni čas. Prepustite se ne delajte prelomnic in ne sprejemajte konkretnih odločitev, prepustite se. Osredotočite se raje na posel, kjer ste v zaostanku zaradi počutja zadnjih tednov. Posamezniki med vami lahko zamudite tudi neki rok v smeri listin ki so nujne za uradne postopke. Zbrati se bo treba.

ŠKORPIJON

Pripravljeni ste na spremembe, predlagam da tako tudi delujete in poveste na glas. Zadrege ne bo, namreč teden ko bodo pri vas komunikacije na visoki ravni, posledično dobite odgovore na svoja vprašanja. V tem trenutku se vam dogajajo ljudje, ki niso zanemarljivi v vašem življenju, vendar jih vi kar nekako ne boste mogli spustiti v svoje življenje. Zakaj takšno razmišljanje? Najdite odgovore v sebi, namreč z vašim obnašanjem sedaj dajete napačne signale, ki si jih še sami ne želite. Spremenite to, niste ravno človek ki vas lahko ustavi majhen strah.

STRELEC

Zmaga! Čustva dajejo odgovore, ki ste jih čakali leto ali več. Jasno je da ne boste imeli vi vpliv na to, ampak življenje. Mnogi strelci bodo presenečeni, saj bo preteklost in njena sporočila tako očitna, da jih bo puščala brez besed. Upajte si, naredite, zaupajte! Začnite vse kar se je v preteklosti zaradi neznanega ali nepotrebnega razloga končalo. Naključja so na vaši strani, ni vam potrebno narediti nič in nekdo bo pred vami z idejo katera je bila v preteklosti vaša velika želja. Razmislite kje ste sedaj, prekiniti nekaj kar živite sedaj. Je vredno. Odgovor imate v srcu!

KOZOROG

Pričakovanja so velika in predvsem upravičena. V začetku tedna ponovno poslovne zadeva, namreč jasno je da neko stvar želite in morate stabilizirati. Mnogi med vami podpišete listino, ki pomeni mir in eksistenco v letu 2021, drugi boste prilagali listine da dokažete svoj prav. Neke vrste jeza vas bo usmerjala naprej, lahko je to tudi razočaranje nad ljudmi iz preteklosti. Moč boste pokazali z dejanji, vsem tistim ki vam niso verjeli, tudi v čustveni smeri, kjer pa vas čaka končno pravi objem ki si ga želite, samo dvomov se znebite.

VODNAR

Prišel je čas obračuna. Na nek način ste si ga želeli, po drugi strani pa se boste v sredo tedna ki prihaja zavedali, da se bo s tem obračunom nekaj končalo. Sploh ni nujno da gre za denar, lahko gre za čustva in pogovore, ko nekaj dokončno dogovorite. Bremena bodo padala, strahu ne bo več. Zavedali se boste, da ste na pragu svobode. Kar nekako žal vam bo za preteklostjo, saj se boste zavedali, da vam samostojna pot in odločitve niso bile namenjene – odločali so drugi. Strah da ne boste znali je odveč, namreč več poguma in znanja imate v sebi kot si v tem trenutku upate priznati. Čas bo pokazal.

RIBI

Ritem tedna ki prihaja bo naporen, pa vendar ploden. Temu kar ste še pred časom rekli da je nemogoče, se postopoma izpolnjuje. Pozitivne poti za vas v smeri zdravja, lahko tudi uradno – sodnih poti ki so povezana s službo. Posledično stoji denar, pomeni da lahko upate na prilive, ki so vezani na preteklost. Dolgovi do vas se zapirajo. Križišče na katerem ste bo priložnost v smeri odločitev popolnih sprememb vašega življenja. Res je da ne bo takoj, vendar v tednu ki prihaja zagotovo postavite prvi temelj. Kako bo naprej? Ne delajte načrtov prepustite se.

 

GRAL

 

 

 

Facebook