fbpx

1 teden – RDEČA KOCKA

Teden poslovnega koraka in odločitev. Potrebne spremembe so tukaj. Sprejemajte odločitve in ne razmišljajte o stvareh katere ste že razmislili in sprejeli odločitev v sebi. Potreben je pogum za korak in ta vam odpira in posledično zapira prepreke povezane z financami. Sprememba okolja je vaša želja, novi koraki v vseh smereh pa rešitev. Odločite se, potreben je pogum, sledijo razbremenitve.

2 teden – RUMENA KOCKA

Odgovore v smeri finančnega priliva pričakujte. Ne bodo takšni po prvem sporočilu kot si želite, vendar ne odstopajte. Jasno je da je potrebno argumentirati svoje želje in uslišani boste. V kolikor je odprta sodna zadeva je tudi v tej smeri pričakovati sicer hitre zaključke, ki pa bodo v vašo škodo, zato je potrebno nadaljevati ali obnoviti neki postopek. Pomeni ne sprejemajte prve ponudbe ampak vztrajajte do vaše želje kot ste si zadali.

3 – teden  MODRA KOCKA

Čustva vam bodo odčitala lekcijo, ki je vam očitno potrebna. Razumsko ste se odločili v neki drugi smeri in mislili, da ste močnejši od čustev. Potrditev dobite da to ni tako, zato se boste osredotočali na čustva iz preteklosti, ki bodo znova pred vami. Preteklost se ne zapira, kot da ste v začaranem krogu in potrebno se bo v tem tednu soočiti. Delujte to kar čutite in ne kompenzirajte. V srcu je resnica.

4 – teden ZELENA KOCKA

Vaš teden ko dobite potrditev za vloženo preteklo delo v smeri poslovnih poti. Napredovanja, potrditve in podpisi vam stojijo. Končno razbremenitve financ in predvsem preteklosti. Mnogi boste našli rešitev za svoj dom – nepremičnino. Vsi strahovi bodo naenkrat preteklost. Obnovite lahko sporne listine in sprejmete dogovor z uradnimi osebami. Teden ki bo pisal prihodnost.

 

 

GRAL

 

Facebook