fbpx

A

Za veliko vas bo potreben pogum. Na razpotju ste se znašli in razmisliti bo potrebno koliko poguma imate v sebi, za nove korake. Priložnosti so pred vami, res pa je da bo odvisno od vas, kako jih boste sprejeli. Premiki, napredovanja, rešitev nekega denarja ki je pod oznako “NUJNO”, naj bodo tista vaga na tehtnici, da se odločite. Samo od sebe ne bo prišlo veliko, z vašim korakom pa vse. Zavedajte se, da ste v ugodnem času in ga izkoristite.

B

Sprijaznite se z nastalim problem. Mnogi ste namreč preveč zaupali nekomu v službenem okolju. Sedaj so rezultati tukaj. Nekdo vam bo pokazal pravi obraz, čeprav je vam bil ta obraz ves čas na razpolago, očitno niste videli ali niste želeli videti. Sedaj je potrebno, da se postavite zase, predvsem se ne odmikajte, ampak dokažite svoj prav. Ni vam potrebno biti v podrejenem položaju, saj imate svoje kvalitete, ki jih ves čas dokazujete.

C

Veliko ste že naredili v preteklih dneh, sedaj je pomembno da pot nadgrajujete. Razbremenitve vam stojijo iz dneva v dan in posledično vam stojijo razbremenitve, katere zaslužite. Mnogi ste na te premike čakali mesece, drugi leta. Sedaj naredite tako kot ste želeli ves čas. Brez strahu, tudi če je potrebno narediti korake “na svoje”. Samo odločite se in delajte korake, čas je več kot primeren.

 

GRAL

Facebook