fbpx

OVEN

Premiki povezani z službo bodo pred vami. Mnogi boste napredovali, lahko tudi zamenjali poslovno pot. Vsekakor boste izredno zadovoljni s finančnim stanjem, ki se v naslednjih mesecih za vas sprošča. Bodite trdno pri svoji odločitvi, da si želite končno razbremenitev. Jasno je, da so vam do sedaj delale prepreke osebe s katerimi ne boste imeli več opravka – niso vezane na poslovne poti. Vse se nekako sprošča. Vaše počutje in energija se postavlja v višje prave obrate.

BIK

Čustva dobivajo okvir za prihodnost. V kolikor se je nekaj končalo pustite naj odide, tudi iz vaših misli. Nepotrebno vlagate energijo v nekaj, kar nima vsebine prihodnosti. Morali si boste to priznati, da boste lahko našli svojo srečo. Mnogi v svojem domu – znova. Potrebno je vedeti kaj vam želijo energije povedati zadnja tri leta. Velike spremembe, ki ste jih želeli bi morale biti povezane z domom, ne osebami zunaj doma. Trajala bodo razmerja, ki so že dalj časa v vašem življenju. Vse ostalo je že zaprto.

DVOJČKA

Poslovno velike priložnosti, ki mnogim dajejo upanje izrednih sprememb. Zapirajo se uradne poti, ki so bile breme, zadnje mesece. Mogoče so tudi uradne poti, ki se zaprejo. Bodite samo vztrajni kot do sedaj. Tudi v čustvenih smereh bo potrebna odločitev, sedaj izgovorov več ne bo. Čustva je potrebno živeti, sedaj jih mnogi med vami ne, vsaj ne kot bi si želeli v prihodnosti. Potrebni so pogovori in dogovori. Mnogi med vami najdeteznova preteklost, ki je bila na nek način prekinjena.

RAK

Poslovno priložnosti, ki ste jih začeli čutiti vsaj 8 tednov nazaj. Sedaj so tukaj, prihaja vam ponudba ali sodelovanje. Nova pot zagotovo, če boste znali pravilno oceniti, da je potrebno odločitev sprejeti takoj. Preobrati v denarju, ki bodo vaim naslednjim korakom dajali samozavest in predvsem stabilnost. Čustva so odprta iz preteklosti. S čakanjem ne morete povezati nekoga s prihodnostjo. Zavedajte se, da je vaš korak tisti, ki daje nadaljevanje. Mogoče je vse, tudi da ostane tako kot do sedaj.

LEV

Pred vami so čustva s katerimi do sedaj niste vedeli kam jih postaviti. Mnogi še z odprto preteklostjo, vendar se vzporedno že dogaja nova zgodba. Potrebno bo narediti red. Odločitve, ki ne bodo težke so jasne že do meseca Oktobra. Mnogi ste že naredili konkreten korak po tej poti. Ostanite trdno pri svoji odločitvi. Odločitev ste sprejeli zaradi svojih občutkov, zato ne dovolite tretjega vpliva. Svoj del preteklosti boste zapirali korektno, tudi v smeri denarja, vendar nekdo se ne bo strinjal-a in vas bodo želeli zadržati.

DEVICA

Pomembno je sprejeti nove poslovne poti, ki so pred vami. V vaših željah je veliko neodločnosti, sploh v smeri čustev. Potrebno si bo izpolniti neko željo, saj se boste z odmikom znova vračali. Potrebno si je priznati svoje želje in jih tudi živeti. Pred seboj imate osebo, ki je očitno izredno čustvno zaprta in vam ni lahko, pa vendar so čustva dovolj močna, da boste zmogli spremembe. Potrebno je malo več poguma, pa tudi samozavesti. Delajte vse kar je proti pravilom.

TEHTNICA

Ste na križišču svojih občutkov. Veliko zmede je prinesla čustvena prelomnica, ki se je očitno zgodila mesece nazaj, vi pa je ne sprejmete. Imate vso pravico do svojih občutkov, pa vendar tudi dolžnost do sebe, da poskušate znova v vam znani čustveni smeri. Vse se lahko spremeni, le pokazati, dokazati bo potrebno, da si to dejansko želite. Imeli boste priložnosti, naključja prinašajo veliko priložnost, katero boste tudi sami začutili. Zdaj ali nikoli. Uspe vam skoraj nemogoče.

ŠKORPIJON

Imeli boste občutek, da se nekako vse premika v pravi smeri. Res je, blaginja prinaša vam v vaš domov tudi nova znanstva raze denarnega priliva. Preteklost zavestno pustite za seboj, vsaj v čustveni smeri. V smeri želja, ki so vezana na posebne čustvene poti, pa bo potrebno postaviti v ospredje. Imeli boste priložnost se povezati znova. To so osebe, ki vam v življenju pomenijo največ, to so otroci. Odrastite in si dovolite spremeniti misli. Vsak ima pravico do svojega življenja in izpolnitev svojih želja ne glede na vaše mnenje.

STRELEC

Veliko več kot ste pričakovali boste poslovno pridobili. Mnogi pred dogovori, ki se bo obrestovala predvsem v denarju. Ne bo vam potrebno daleč, saj se bodo mnoge smeri odprle v smeri obstoječega delovnega okolja. Imeli boste podporo avtoritet v smereh uradnih listin ali zapiranju nečesa kar vas obremenjuje. Bodite samozavestni, saj lahko imate občutek, da pridobivate na moči, ki ste je bili v preteklosti vajeni. Vse bo drugače, tudi upali si boste več. Pogumno naprej.

KOZOROG

Naj vam bo pomembno samo to, kako boste svoje čustveno ali partnersko življenje postavili na pot miru in nadaljevanja. Mnogim postopoma že uspeva, zato je prav, da vztrajate. Imeli boste dovolj informacij, da boste lahko vedeli, česa več ne smete sebi dovoliti. Stojte za svojimi besedami ali svojimi odločitvami. Stoji vam odprta jesen v smereh, ki ste jih želeli ustaliti, umiriti. Poti so odprte, priložnosti so dane. Bodite hvaležni za vsak korak, ki ga je še potrebno narediti.

VODNAR

Mora vam uspeti tokrat. Čustva so odprta, ne glede na trenutno stanje, ki se dogaja. Poslušajte svoje občutke in vztrajajte. Dobili boste povratne informacije, ki ste jih tako želeli. Nekdo sprejme odločitev in razbremeni se posledično vaša prihodnost. Sedaj boste verjeli v energije in se zavedali kako narobe so bile vaše misli. Vse bo postopoma za vami, ne boste se obračali, samo nadaljevali in vztrajali boste v staro – novi gradnji zaupanja v vašem odnosu za prihodnost.

RIBI

Znova ponude v poslovni smeri, ki dajejo na vaše poslovne poti neodločnost. Mnogi ste mislili, da ste z menjavami končai, vendar se pojavi nekaj, kar ste želeli izpred dveh let. Zanimiva ponudba. Upati si je potrebno. Očitno je vaše poslovno življenje izpostavljeno novim priložnostim. Bodite pripravljeni na premike in se tudi po tehtnem razmisleku odločite. Čustva bodo nedorečena. Vse relacije v katerih je prisotna tretja oseba ne morejo v prihodnost, saj je potrebna najprej odločitev.

 

Facebook