fbpx

JANUAR

Vsak naslednji korak je korak čustvenih premikov. Imeli boste priložnost obnoviti preteklost. Splet okoliščin vam daje nove priložnosti. Pomembno je slediti občutkom, še pomembneje pa da stopite korake. Obnovitev nekih kontaktov je končno tukaj.

FEBRUAR

Finančne poti so na preizkušnji z namenom, da naredite korak. S čakanjem rezultatov ne bo. Imeli boste priložnost, katero lahko izpolnite samo vi sami. Bodite konkretni, postavite svoje želje na prvo mesto. Spremembe so tukaj.

MAREC

Ostanite trdno na tleh in se končno soočite z oamljenostjo. Ne računajte na premike iz preteklosti, ker se žal ne zgodijo. To vese. Zato sprejmite spremembe, priložnosti novih poti. Preobrat je vaša odločitev v smeri odhoda.

APRIL

Vse kar boste v čustveni smeri želeli na silo, ne dobi tistega rezultata, ki bi ga želeli. Pomeni priložnosti so odprte, vendar se je potrebno odpreti in se pogovoriti. Vsaka vztrajnost bo nagrajena.

MAJ

Bodite to kar ste in to bo dovolj. Dogajanja v poslovno-finančni smeri daje tiste rezultate, ki ste jih želeli že v začetku letošnjega leta. Vsa ta pot ki je za vami je bila potrebna, da ustvarite svoje “sanje”. Bodite prepričani v svojo zmago.

JUNIJ

Skupaj z nekom bosta zmogla, vendar je potrebno slišsti kaj vam govori druga stran ali začutiti, da je iskrenost prisotna. Vse poti v smeri partnerstva so odprte za prihodnost, kljub trenutnim preprekam.

JULIJ

Praznovali boste lastno zmago. Dogajanje okoli vas bo ugodno za poslovno pot, ki se potrjuje v preobratu najlepšega uspeha in stabilnosti. Čustveno ste z nekom bližje kot si mislite, ne boste pa želeli oseb, ki jih je strah čustev.

AVGUST

Poslovne poti, ki so v dogovoru, še potrebujejo čas, da se prečistijo. Zdelo se vam bo, da ni konca preprek, da bi prišli do razbremenitev. Ustvarite mir v sebi in ne odstopajte od poti, ki je v tem trenutku na mrtvi točki. Premiki že v naslednjih treh dneh.

SEPTEMBER

Spoznajte svoje želje in se soočite. Vse lepo je v vaši odločitvi. Nekaj se mora končati, da se lahko nekaj dobrega začne. Počutje v čustveni smeri opozarja, da je to nujno potrebno. Imate možnosti odločitev.

OKTOBER

Konec se je zgodil, sprejmite dogajanje okoli sebe in ne poskušajte obnoviti nekaj kar je čustveno preživeto. Energijo usmerite v nove poti, ki prinašajo znanstvo preko poslovnih smeri. Idealno za prihodnost.

NOVEMBER

Postaja vam naporno prilagajati se. Mnoge skrivnosti so preživete, ni več tistega žara, ki je bilo prisotno na samem začetku. Očitno boste sprejeli odločitev v smeri odhoda, saj se vam odpirajo nove smeri, ki bodo prebudile staro dobro energijo.

DECEMBER

Vzpodbuda je tisto, kar potrebujete v tem trenutku, da se odločite za nove ponujene poslovne poti. Pravi ljudje – prijatelji bodo opora, da se zgodi premik. Kot da ste v tem trenutku premalo pogumni. Jasno je, da boste zmogli.

 

Facebook