fbpx

JANUAR

Čustveno boste naredili velik preobrat, že v naslednjih 10 dneh. Vse kar je potrebno je to, da ne delujete na spominih, pač pa se osredotočite na svoje želje in predvsem na poti, ki vam prinašajo blaginjo. Potrebno je prekiniti čustven tok, ki vam jemlje vso energijo.

FEBRUAR

Partnerski onosi zacvetijo v svoji najlepši podobi. Mnogi ste še vedno v dvomih, saj se dogajajo premiki prepočasi. Potrebna je ta pot gradnje odnosa, saj bo na koncu odločitev jasna za nadaljevanje skupne prihodnosti. Mirno naprej.

MAREC

Preveč se razdajate, mogoče tudi preveč pričakujete. Niste osredotočeni samo na eno pot, mogoče je da so prisotne tudi tretje osebe iz preteklosti. Pomembno bo postavljati dvojino, se pogovoriti, da bi lahko pričakovali pozitivno odločitev. Mnogim le – ta sledi.

APRIL

Spontano vam energije prinašajo novosti v smeri čustvenih poti. To ni nujno nova oseba, lahko so odločitve, katere tako čakate. Končno najde vse svojo pot. Vaša želja se po mesecih letih izpolni. Presenečenja bodo velika, saj v tem trenutku ne računate, da bi bilo to še mogoče.

MAJ

Pomembno bo verjeti, da se tudi vam čustvena zgodba odpre v najlepše premike, ki jih želite. Vendar bodite zraven, ne odstopajte. Velika čustva so v prikriti poziciji – premalo iskrenih pogovorov. Spremembe so nujne, najprej morate sami verjeti v uspeh in vse bo sledilo.

JUNIJ

Energije želijo naprej, vi pa še vedno čakate, da se nekaj zgodi samo od sebe. Preteklost je zaprta in misli bo potrebno preusmeriti v prihodnost. Že v vašem mesecu Juniju, se spremeni vse kar si želite – na novih čustvenih poteh. Potrebno si je samo dovoliti.

JULIJ

Preteklost prihaja v prijateljskem smislu. Čustva ste zaprli, vendar bodo poletni meseci pokazali resnico vaše čustvene preteklosti v povezavi s prihodnostjo. Spremenilo se je veliko, nekaj pa je vseeno ostalo., to bo sedaj želelo soočenja.

AVGUST

Spoznanja, da so razmerja ki imajo preteklost vredna nadaljevanja, bodo velika. Preobrati sledijo, saj boste mnogi med vami končno priznali sebi, kaj si želite. Potrebna je iskrenost, potrebno je pustiti slabe izkušnje za seboj in začeli se bodo premiki.

SEPTEMBER

Začnete in ni nadaljevanja. Ostali ste nekje v preteklossti, saj je pri vas zanimanje le v smeri preteklosti. Vse ostalo kar se dogaja ne pride do srca. Ne dovolite si. Veste kaj si želite, veste pa tudi, da bo potreben pogumen korak v smeri komunikacije.

OKTOBER

Postavite sebe na prvo mesto. Ne drži, da zmorete vse sami, potrebujete svojo drugo polovico in pripadnost. Opcije se odpirajo, preko novih poslovnih poti. Odprejo se čustvena druženja za prihodnost. Priznali si boste, da to želite.

NOVEMBER

Svoje razmerje boste vztrajno postavljali, ga izboljšali. Pripadnost vam bo zelo pomembna. Oseba nasproti vas, vam bo sledila. Poti bodo odprte samo vztrajnim. Preteklost je v koraku prihodnosti. Veliko se je spremenilo v vaših mislih. Sedaj je čas, da boste zmogli znova zaupati.

DECEMBER

Vztrajati je potrebno. V kolikor boste prestopali prepreke, ki so prisotne v vašem čustvenem življenju imate nakazan uspeh, ki ga želite. Mnogi že mesece, mogoče tudi leta. Imeli boste veliko poguma in potrpljenja. Križišče preteklosti je znova na začetku.

 

Facebook