fbpx

JANUAR

Morali se boste naučii vprašati in pokazati tudi interes, da si nekaj ali nekoga želite. To pomeni, da vse prepreke v smeri čustev delate sami sebi. Korak nazaj in korak naprej ne daje rezultatov. Poznate prepreke, potrebno se bo soočiti, jih sprejeti in vztrajati. Prepreke ne bodo padale same od sebe.

FEBRUAR

Opozorilo v smeri denarja je tehtno, mnogi se ga zavedate, vendar čakate prazne obljube, ki se ne zgodijo. Imejte svojo odločitev pred seboj in začnite s spremembami, katere boste lahko naredili samo vi sami. Prvi korak bo mogoče težak, po tem se smeri premaknejo. Najdete rešitev. Začnite!

MAREC

Od vse preteklosti je ostalo malo, skoraj ne morete več povezovati občutkov – zbledeli so. Prav je da sprejmete, da je nečesa konec. Misli preusmerite v prihodnost na nove poti. Res je da še vedno boli, pa vendar naredite da se te bolečine dokončno znebite. Osvobodite sebe.

APRIL

Nove čustvene smeri, dajejo vašemu počutju izreden preobrat. Prihodnost je odprta. Potrebno se je rešiti starih strahov za nadaljevanja. Ne povezujte preteklosti s prihodnostjo, imate opravka s popolnoma drugo osebo. Dovoliti si morate odpreti si. Sebi dajete s tem največjo priložnost razbremenitev.

MAJ

Uresničevali boste svoje poslovne poti, jih premaknili na solidno pot nadaljevanja, kasneje napredovanja. Neke osebe v poslovnem svetu se sproščajo, to bo za vas olajšanje, ki ste ga na nek način želeli. Sodelovanja se nadaljujejo, vendar z drugimi osebami s katerimi še je potrebno doreči kakšni so vaši poslovni načrti oziroma spremembe povezane z vašimi željami.

JUNIJ

Ostali ste na nedorečeni poti. Čakate, razmišljate, ne dogaja se veliko, le mineva čas, ki popolnoma ohladi ali prečisti neka čustva ali strast. V kolikor nadaljujete pot nespremenjeno v svojih misih, se ta pot želja zagotovo zapre, zato je prav da se tega zavedate in naredite spremembe takoj.

JULIJ

Močno odprte poslovne poti, katere pa sedaj morajo biti prioriteta. Zanimivo je to, da ste mnogi med vami postavili svoja čustva kot prioriteto, vendar se ne dogaja veliko, da bi bili zadovoljni. Pomembna je vaša blaginja, zato jo gradite. Postavite sebe na prvo mesto, ne čustva ne osebe nasproti vas, ne nikogar drugega – le sebe.

AVGUST

Poslovne poti se dorečejo. Imeli boste veliko pomoč v nekom, ki je avtoriteta ali v tem trenutku odloča ali potrdi vašo željo. Imeli boste veliko srečo najti se v pravem trenutku na pravem mestu, kar pomeni tudi veliko razbremenitev v smeri vaše finančne stabilnosti. Samo ne dvomite v sebe, vse se premika v pravi smeri.

SEPTEMBER

Postavljali si boste znova vprašanja na katera že morate vedeti odgovore. Vrtite se v začaranem krogu, zaradi svoje samozavesti. Partnerski odnos bo trden – odločen ko boste vi spremenili svoje misli. Vse kar se je dogajalo je za vami – ne bo se ponovilo. Brez strahov.

OKTOBER

Skrivnosti sedaj ne pridejo v poštev, ker ne bodo več trajale. Preveč tretjih vplivov in premalo intenzivnosti, da bi lahko neka skrivnost trajala v prihodnost. Pride do prekinitev, ki so že nekaj časa v zraku. Zgodi se pot, katero bi bilo potrebno odpreti že pred meseci. Neke smeri vam niso več potrebne.

NOVEMBER

Potrjeno bo tisto kar ste morali zvedeti – slišati že v mesecu Novembru preteklo leto. Ni se veliko spremenilo. Pomembno bo stopiti na nove čustvene poti in ne izgubljati energijo, ki vam je potrebna v tem trenutku v vašem domu. Najdite resnico v sebi in si dovolite sprememb, ki bi se morale že zgoditi.

DECEMBER

Iskali boste in našli. Kontakti s čustveno preteklostjo bodo znova pred vami. Dogajala se bodo naključja katerih ste si želeli. Sedaj bo potrebno pokazati svoje spremembe. Znali boste najti pravo besedo v pravem trenutku. Temelji neke čustvene zgodbe so ostali. Vredno bo jih znova nadgraditi.

Facebook